tomorrow, tomorrow, I love ya' tomorrow

hejsan, jag orkar inte skriva någonting just nu, har nyss uppdaterat på andra bloggen ;) så ni kan ju titta in där :) jag LOVAR OCH SVÄR att jag ska skriva ett inlägg imorgon, för då får vi påsklov... =D=D=D
nu ska jag läsa och sen sova, blir en tidig kväll :) hejdå!

/evelina

ps. titeln är från låten "Tomorrow" ;)


bloggabloggablogga

Nu är det fattigt med blogglust iaf från min sida, men tänkte jag kunde bjuda på en liten bild, innan det nu väldigt snart bär iväg till ridhuset och hoppspecialen:)


The ugly truth; jag har alltid varit en tjock unge, och haft en sur syster!
HA EN BRA DAG♥


tisdag & trött

Blev inget spa igår pga många anledningar. Gick istället ut och gick med Galliano:*
Idag har jag hunnit vara på skolan,theater/föreställning,sen datorn nu. Skolan var som vanligt hyfsat tråkig och till min stora besvikelse så var inte heller theater grejen så kul..

Men har ingen blogglust nu, utan ska gå och se cougar town:) sen blir det att sova.
Så nu önskar jag allt smått folk, GODNATT


ny vecka.

Hej!!
Blev inte att blogga igår, hade verkligen inte orken. Men kan väl börja där jag sluta sist:)
Gick och duschade, sen hann jag inte mycket mer än att klä mig och torka håret innan då Anton kom hit. Var super kul:)
Igår, gjorde jag inte särskillt mycket alls var på ridhuset, sen blev det lite tv och sen mot kvällen kom jag och min syster på att vi skulle fixa mitt hår och sminka mig för att sen ta lite kort. Kommer kanske någon liten bild från det kanske ikväll? Men jag lovar inget.
Idag, har jag like usual varit på skolan, sen har jag hamnat framför dator och gjort ingenting. Fast ska gå och käka nu, för att sen skynda mig ut till stallet och göra bort det, för ikväll ska jag till Matilda och spa'a. Blir nog KANON HÄRLIGT!:)
Puss

Filmdags

hejsan, urusel uppdatering av mig alltså ;) men har inte varit mycket bloggork på sistone... just nu gör jag inte så mycket, ska nog se en film eller något =D idag har jag "köpt" "A Midsummer Nights Dream", "Almost Heroes", "17 Again" och "Tristan & Isolde" :) fyra bra filmer, kanske ;) jag såg "17 again" förut idag och har sett tristan & isolde förut, men de andra två blir en nyhet :) och jag tror att jag ska se nån av de nu, för Tristan & isolde är så sorglig ;(
menmen, jag har inte så mycket mer att säga, det har varit en slappardag idag, förutom att mamma har kört med mig... vi var ensamma hemma, de andra var i malå, och jag har satt igång tre stycken tvättar, och hängt upp en ;O sen har vi gått ut runt högdal i det här vädret! Det snöade och var bara allmänt förjävligt... man frös ihjäl och kunde knappt se något :/ suck!
men nu ska jag nog se på nån film, får se vilken ;) ha det bra! :)

/evelina

Tristan & Isolde 4/5 stjärnor ;)

17 Again 5/5 stjärnor ;)

lång lördag?

vaknade halv 6 imorse av min kära väckarklocka, men orkade inte dra mig upp ur sängen förrän vid 6, då jag kände att det var dax att fika för att jag skulle hinna ut och borsta lill hästen ren inför tävlingen.
Påväg dit plockade vi upp Hanna & Kavatina och sen även Ida. När vi väl var där var klockan vid 8 och vi hade gott om tid att fixa och pyssla på med hästarna.
Nu till tävlingarna; LCn gick rättså bra fast han var något spänd.. men det tror jag kan ha varit pga speglarna som fanns på ena kortsidan som var lite "buktiga", och han hade inte sett dom förut någon gång. Men hur som helst jag var ändå nöjd med att han gick bra vissa bitar av programmet. Poängen räckte till och med till en delad 3plats, till min stora förvåning! LBn gick också bra, han var mindre spänd men han gick dock ganska djupt. Men det var väl kanske mitt fel då jag inte höjde handen tillräckligt.. Men var iaf även denna klass nöjd med han:)

Kom hem för någon timme sen, men har bara hunnit vara i stallet och ätit, fast nu ska jag alldeles strax gå och duscha. Sen blir det att vara med Anton:)

Nu ännu en häst bild!

GODKVÄLL!♥


bättre så?

Nae, nu får vi tjejor ta och börja skriva igen, folk läser ju så nu får vi faktiskt ta och uppdatera!
Hehe orkar tyvärr inte skriva om alla dagar som jag inte bloggat, eftersom det var snart hela 14 dagar sedan? vilket är riktigt ILLA.. fast jag kan väl säga att jag hunnit vara rättså mycket med kompisarna, med dock har ju även skolan och hästen tagit sin "lilla" tid. Kortfattat sett kan man väl säga att dagarna flutit på som vanligt:)
Menmen orkar inte skriva nått mer just nu, ska gå och se på tv och käka chips nu(så onyttig som jag är..).
Sen måste jag även hinna plugga lite på dressyrprogrammen eftersom jag och lill ponnyn ska och tävla lite dressyr på srk imorrn. TAGGA!! Sen senare på dagen/kvällen tror jag det blir att vara med Anton:)

Nu blev det här ett hyfsat tråkigt inlägg, men har inte fotat på mega länge då jag känt att tiden inte riktigt räckt till. Fast kan väl bjuda på två gamla bilder på jag och galliano sen i januari någon gång.

 
Ska dra nu, PUSS♥


SOMMAR... =)

hellu alla :) nu har det varit dåligt med uppdatering, tur att matilda skrev ett förut idag =) på sistone har det varit mycket med skolan, arbeten eller prov nästan varenda dag :S längtar till sommaren och hettan ;)
bilden som matilda hittade såg väldigt god ut, jag vill ha kulglass! ;O
btw, vi har nåt fel på mobiltjafset hemma just nu så jag har typ noll täckning på min mobil hela tiden.. inte bra alltså :( men imorgon ska det bli bättre ;)
annars är det inte så mycket, längtar verkligen till sommaren nu :) menmen, ha det bra!

/evelina

 


SOL

IDAG ÄR DET SOOOOOOOOOOOOOOL! ljuvligt.

Ha en bra dag!♥


KÄRLEK




SKjut mig

CUT CUT CUT!
Hur fasiken tänker svenska folket? Anna Bergendahl...
Jag SKÄMS över att vara svensk medborgare!
NU, till en bild på den som skulle fått vinna denna jäkla äckel melodifestival. ERIK SAADE!!!!!!!♥



Nu packar jag väskan och flyttar till nått annat land, vilket som helst! HEJDÅ.


Mello

hejsan, ser på melodifestivalen med elin och har några favoriter ;) just nu är det dock en "kamp" mellan Sverige och Norge ;) det är typ kung =D och nu kom alexander rybak också =D=D
menmen, back to mina favoriter :) det är Salem-Al-Fakir, Timotej och Peter Jöback ;) haha =) menmen, nu måste jag koncentrera mig på melodifestivalen igen, ska ringa och rösta på Peter Jöback :P vickis smsade nyss och sa att jag skulle röst på Erik Saade, men nej tack ;) hehe... menmen, bye!


tonight...

hejsan, igår blev det lite rörigt ;) jag skulle fara till vickis och vara med hon, anton och albin men det blev inte riktigt så... albin kunde inte fara :( och jag fick ingen skjuts av min "kära" pappa. så det sög ju :S men ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, kanske filmkväll men jag är ensam hemma, så vi får se helt enkelt :) menmen, annars så är det nog inget nytt ;) vet inte vad jag ska säga mer... men hejdå! =)

slänger in en bild så att det inte ska bli ett tråkigt inlägg ;D

 Tyckte den var halvrolig ;)

btw


a drop in the ocean

Glömde uppdatera igår, men jag kände att jag inte orkade:)
Men jag kan väl berätta lite om gårdagen, jag steg upp vid 11 tiden någon gång, fikade och gick sen ut till stalelt och gjorde bort allt där och for sen ut på en mysig barbacka tur in efter vägen tillsammans med Linnea & Papito och lill hunden Cymro, de var helt okej!
Hann även med att städa lite innan Anton kom hit. Vi gjorde typ ingenting, men det var kul:)

Idag ser planeran ut som följande; göra klart i stallet, rida, filmkväll med tjejorna:)


 Hittade denna bild på surkarten linnea, som jag nu bjuder på!;)
HA EN BRA DAG, för det ska jag ha!♥


Epa-troubles :)

hejsan alla :) kom hem från uppsala imorse och har inte orkat uppdatera ännu :) men det har jag gjort på andra bloggen, så ni får ta och kolla där ist =) men jag ska berätta vad jag har gjort ikväll, det har varit ganska händelserikt faktiskt.
vickis smsade och frågade om vi skulle hitta på nåt, för vi hade pratat om det tidigare. och jag sa: ja. och sen så sa hon att vi kunde vara i siretorp och jag tyckte att det lät som en bra idé. sen gick det typ ett par minuter (känns det som iallafall, men det var egentligen längre) och då smsade hon och sa att hon och albin var på väg till mig i hans epa, men de skulle plocka upp william först och sen kom de till mig ;) så vi satt fyra stycken i albins epa, jag i typ vickis och williams knän, haha =) var lite småkomiskt, men sen for vi till sire och efter ett tag så kom även robin dit och vi grillade & åkte madrass i backen :) sen så spelade vi flaskboll och sen for robin hem med skotern, som vickis och albin hjälpte honom igång med ;D men sen for vi hem igen men det gick inte så bra... för i korsningen så fick albin motorstopp och han fick inte igång epan igen, så han gick till perssons (hans morfars verkstad) och under tiden så försökte vi andra tre få igång den igen, men det gick inte :(
så jag och vickis knuffade på och william styrde, suck suck suck... ;) men det gick typ bra, vi fick oss ändå en bra bit ;) men sen kom albin med en traktor och "knuffade" bilen till perssons :)  och därifårn så ringde vickis och wille efter skjuts, sen gick jag och albin hem, för vi bor ju så nära :) och nu är jag bara hemma och chillar... :) så det är nog inte så mycket mer att säga, annat än: Hejdå! :)

/ evv3

uppdatering

Nu dax för lite uppdatering från min sida. Börjar väl från dagen då jag skrev senast.
Fredag; Såg jag endast på tv, alltså en mycket tråkig fredagkväll.
Lördag; Steg jag upp vid åtta för att fara på en kurs om typ hästensbeteende och foder sorter. For efter det och köpte massvis med godis, gott! När jag kom hem for jag&Galliano ut och red med Linnea&Papito in efter vägen. Sen på kvällen kom Tina och vi gjorde väl inte så mycket, men det var kul:) Hon sovde även över.
Söndag; Vi vaknade vid 10 tiden och fikade sen gick vi ut till stallet för att rida, eller jag red hon fick kolla på(:P) men hon filmade även lite, tills vi fick slut ström på kameran. Kanske klipper ihop nått litet klipp senare och lägger ut. Men iaf efter jag ridit och gjort tog jag och tina en skoter och körde till sire där vi då hade någon fikaförsäljnings grej med klassen. Gick rättså bra:)
Måndag; Vaknade jag av en hund vid namn Cymro som då hade bestämt sig för att lägga sig i min säng (HUR TÄNKTE HAN?). Men steg då upp och då var väl klockan vid 9...Alldelens för tidigt om ni frågar mig!
Fast gick då och satt mig framför tvn och fikade. Sen senare på dagen letade jag och min kära syster Linnea sig ut och gjorde bort hela stallet och sen fixade vi även in lite ved, inte bara lite duktiga alltså!:)

OCH NU, Tisdag;
Är jag på ridhuset och väntar på att få ridhuset för mig själv, eller åtminstone inte ha ridhuset tillsammans med massa fler som fått hyra en häst bara för en halv dag, ganska drygt. Men någon gång runt klockan 11 så blir det nog att rida ett lite lugnare dressyrpass på Galliano, hoppas han sköter sig:)
Sen ikväll har jag inga planer alls, så alla andra som har lite att göra ring/smsa(0768459878) ,så hittar vi på något:)
bjuder på en bild på Galliano, sen vi var hos loisa&sorino i somras. SHIIIT så kul det var, måste verkligen göras om!:*


Menmen, nu ska jag nog gå och pussa lite på Galliano eller nått sånt.
HA EN BRA DAG!♥

hejdå norrland! ;(

har gjort en uppdatering på min andra blogg, och med det menar jag att jag inte orkar skriva nåt här ;) bara att jag sticker til uppsala med tåget halv tio.. ikväll =) så nu ska jag bara packa osv =) skriver nog igen när jag har kommit hem. läs mer på http://eviliina.blogg.se/ :P

fredag, sjuk?

Har inte mycket att skriva om nu, men har fixat en användar grej på youtube idag så jag har nu lagt ut isdansen från 8an.



Aja, nu ska jag se tv..som resten av dagen och kvällen kommer bestå av skulle jag tro. JIPPI!
PUSS/amanda

Vinter OS

Helloooo,
Idag blev det skolan, som förövrigt bestod till största delen av övning till isdansen som gå av stapeln redan imorrn. Kommer säkert skämma ut mig lika mycket denna gång som föregående år. Men egentligen så brukar det vara rätt kul om man bortser från allt folk som kommer se de hela..:)
Fast dock är man ju inte riktigt frisk ännu, så man kommer nog inte kunna ge 100% på det imorrn, men vem gör de egentligen? sen ger väl förhoppningsvis förkylningen snart med sig och försvinner då vi snart, mycket snart får sportlov!:):):)

Men jaja, vi får väl se hur allt löser sig imorrn.
För nu kallar sängen...

       


Sportlov... ;D

hejsan, som ni redan har förstått så var de andra två båda sjuka idag... :( krya på er tjejer! :)
på onsdag har vi vinter-os på skolan, vet inte om nån har nämnt det redan men ;) och idag pratade vi om vad alla skulle göra, och till slut gick jag med på att åka skidor, nåt som typ ingen vill göra egentligen :S mår illa bara jag tänker på det, kommer säkert att köra omkull :( men nu ska jag inte tänka på det mer, det går ju iallafall över ganska fort ;)
annars har det väl inte hänt så mycket nytt, snart sportlov =D men det blir nog ett fullspäckat schema, jag ska både till uppsala och umeå ;) far till uppsala på söndag kväll och kommer hem tisdag natt/morgon. =P far till umeå den 11 ;) så det blir nog roligt, det blir jag, anton och mamma som far till uppsala, vi ska fara till sjukhuset och ta massa prover :S men efter det blir det shopping och ännu ett plus är att vi ska åka tåg fram och tillbaka =D=D och tåg är det roligaste transportmedlet som finns så jag längtar :)
det är bara jag och mamma som ska till umeå, också till sjukhuset :/ men där ska vi äta lunch innan vi far till sjukhuset och vi ska på en kinarestaurang som vi har varit på två ggr förut i umeå. de har jättegod mat, friterad kyckling och jasminris... mmmmm :D näe, nu får jag sluta innan jag längtar ihjäl mig ;)
men det är nog ingenting mera jag har att berätta just nu =) får skriva senare igen ;)

 Favorit-maten minus såsen ;)

SHIIIIT

Checka denna och se att jag lärt mig nått idag, trots jag inte varit på skolan!=D

 ORkar inte skriva nått nu, ska nog gå och slå på en film.
HA EN BRA DAG!♥ /amanda

RSS 2.0