My idea of heaven

Dagen för mig började klockan 8.00 imorse. Då steg jag upp, duschade och åt frukost innan det bar av till stan med lillebrorsan och pappa. Lukas skulle spela innebandy på a-torp 10.00 och 14.00. Först såg vi första matchen, sen for vi och åt på max. Sedan solbacken innan match nr 2. Var faktiskt riktigt kul och hela alltet slutade med två segrar och många fina mål.
På vägen hem så körde vi bolidenvägen och jag körde från just utanför stan ända hem. Gick lite dåligt i korsningarna men allt som allt så var det väl ändå hyfsat bra för att vara andra gången jag sätter mig bakom ratten. Lyckades pricka av en av snöhögarna som våran infart kantas av(fast liksom bara snuddade den med bakre delen av bilen), den blev inte skadad på nåt sätt. Men det var kul att vara ute och bara köra. Kvällen avrundades med film, såg "Wedding Daze" och "American Dreamz".
Imorgon väntar skolan igen... men det brukar funka, hoppas bara att vi inte har nån läxa som jag glömt?!

With You - Chris Brown (grym låt)

Hey Jude

Helg igen, iochförsig har jag haft helg ända sen igår. Hade ingen skola idag för att vi har haft öppet hus på a-torp förut i veckan på kvällar. Eller vissa har det, inte våran klass eftersom våran linje kommer att tas bort nästa år :/ Men skönt utan skola iallafall, så hela dagen har jag sett film/försökt underhålla mig själv. Skönt med lite tystnad i huset för en gångs skull.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men misstänker att det blir en lugn kväll. Resten av helgen ska jag försöka ägna åt lite läxor. Men inget är skrivet i sten.
Veckan har varit som vanligt, fast längtar redan till sportlovet...

Om två veckor så blir det att fara upp till fjällen och åka snowboard, dricka varmchoklad och bara chilla. Det är främst TG som far, och lite familjer. Kommer mest att umgås med Emma och Albin som ska med. Menmen, mer om det senare kanske. 

 Gammal bild i brist på annat :)

Same old, same old

Äntligen helg igen!!! Har som alltid sett fram emot det hela veckan. I veckan så har skolan varit rätt bra, missade gympan i måndags för jag var hos doktorn och var sjuk på onsdagen. Annars var allt som vanligt. Idag så hade vi skridskor på gympan, fast det var bara jag, Johanna och Evelina. De flesta hade trott att det skulle vara kallare så de hade inte med sig grejer. Så man fick gymma istället men vi hade redan bytt om till utekläder så vi åkte iallfall, dvs åkte runt i cirklar i 25 minuter.
Imorgon drar vi kanske till stan och ser bio eller nåt, eller bara slappar. Har inga läxor i helgen, hur skönt som helst. Ikväll ska jag nog se film eller nåt. Har inget mer att förtälja(kolla det mycket vackra språkvalet).

Bjuder som avslutning på några gamla bilder på mig + syskon.

     

Happy New Year

Var nu jättelänge sedan jag skrev, men det blir så ibland. Jag orkar inte uppdatera så ofta, den bittra sanningen. Orkar inte berätta vad som hände på julafton, nyårs osv. Blir istället en bildbomb, ni får nöja er med det. Emma skrev lite mer utförligt om vad som hände.
Snart skola igen och har ogjort massa läxor, wooops! Orkar inte helt enkelt, illa, javet. Menmen, bildbomb alltså...

 Tomten och kusinbarn Sigge.

 Innehåller: Bok, wii-dosa, schampoo+balsam, t-shirt, 2 halsband, 2 par byxor, skål m.m. Brorsan

 Andra kusinbarnet, Ted

 

 Happyface 1 & 2

 Hade även 6 till drickor... ;)

 

  Missade just korken Jättekul spel som vi körde typ hela tiden :)

 Tolvslaget, det var legend- wait for it -dary

Avslutar med massa fyrverkeribilder.

        

RSS 2.0