Fiskar sover med öppna ögon

Gårdagen var jätterolig, idag har väl varit mindre intressant. Men jag börjar med vad som hände igår:
Jag åkte som vanligt med Linnea till jobbet på morgonen. Först så skulle jag, Vickis och Edvin tvätta en bil medan Miriam och Markus gjorde nåt annat. Det gick rätt bra för oss, bilen var inte så jättesmutsig. Efter lunch nån gång så tvättade jag, Vickis, Edvin och Markus en ny bil, som var väldigt lerig, Miriam gjorde nåt annat. Sedan for jag hem och var ensam hemma. Jag åt middag och chillade framför tv:n, sen kom resten av familjen hem. Förutom Elin som är på konfaläger då. Mamma skjutsade mig till Vickis, och jag tog med mig min cykel för att kunna cykla hem. 
När jag kom dit så åt vi först glass (gott!) och sen så ringde Vickis till Matilda. Hon frågade om Matilda skulle fiska med oss, men hon hade redan pratat med henne om det lite. Så Matilda sa att hon skulle möta oss nere vid sjön en kvart senare. Jag och Vickis körde moppe ner till sjön och vi tog fram fiskespön, kniv, håv m.m från deras lilla fiskestuga. Sen så började vi gräva upp mask och då kom Matilda. Efter en stund for vi ut med båten på sjön och jag rodde en bit innan vi stannade. Vi lyssnade på musik och pratade medan vi metade. Tyvärr så fastnade min och Matildas linor i varandra så då tog det ett tag att reda ut de. Matilda var en ängel och offrade sig att reda ut min lina när hon hade separerat de. (läs mer på hennes inlägg) och sen så fiskade vi efter ett tag. Vickis fick fem fiskar, jag en och Matilda noll. Men det ryckte mycket i Matildas. Halv elva så slutade vi fiska, och Vickis rodde hem Matilda till deras strand. Sedan så for vi hem till henne igen. Vi bestämde att jag skulle sova över hos Vickis. Vi tog varsin snabbdusch och fikade lite. Vi lade oss vid tolv och ingen av oss orkade prata nåt. ;)

Imorse vaknade vi tio över sex och steg upp nästan direkt. Vi åt frukost och packade lunch, sen åkte vi med Vickis syster till gruvan och började jobba. Jag och Miriam skulle tvätta fönster och de andra skulle tvätta bilar. Efter lunch så skulle jag klippa bort några buskar och Miriam skulle klippa gräs. När jag var klar så kunde jag inte hitta Staffan så jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Så jag följde med Vickis upp till "biltvättarhuset" och hjälpte henne att måla en sak som hon redan hade börjat måla. Efter ett tag kom Markus och Edvin och fortsatte tvätta bilar. Jag och Vickis tog rast halv fyra och fikade. Sen så slutade vi och jag åkte med de hem till de igen. Sedan kollade vi på datorn för att se vilka vi ska gå med på gymnasiet. Jag märkte att jag kommer att gå med Malin Frimodig, som gick på Bolidenskolan. Det var en överraskning, trodde att jag skulle vara själv. Menmen, sen cyklade jag hem = jobbigt. När jag kom hem så åt jag middag och sen har jag inte gjort så mycket. Just nu ser jag "Morden i Midsomer", men snart ska jag lägga mig.

Imorgon blir det att jobba... igen! Men det går förhoppningsvis snabbt. Aja, gonatt! =)

     <3

Jobba

Åkte med Linnea till jobbet imorse, sen så träffade jag Vickis där. Jag fick ett par skor, ett par byxor och fick låna Linneas jacka. Sen så satt vi allihop (Jag, vickis, markus, edvin och miriam) och väntade på Staffan. Han kom och delade upp oss i två grupper. Vickis och Markus skulle hugga plogpinnar och jag, Edvin och Miriam skulle tvätta bilar. Sedan gjorde vi det resten av dagen. Det var jobbigt men man hade iallafall jobb. Det var inte så farligt att tvätta bilar, rätt kul ibland. Plötsligt var klockan fyra och jag åkte med Linnea hem igen. Sedan dess har jag bara suttit vid datorn, orkar typ inget annat. Imorgon blir det kanske samma saker att göra, annars blir det nåt annat. Menmen, hejdå!



Midsummer

Har inte orkat skriva i helgen, dåligt av mig. Menmen, det var jättekul i fredags. Klockan ett for vi till fotbollsplanen med frohms + lalla och alexander, berglunds och nån till familj. Vi spelade brännboll ett tag, det gick väl sådär. Men det var kul. Sen for vi hem till Frohms och chillade ett tag. Vi hade någon rolig tävling också. Ett tag vek Lalla ett par servetter till jättefina rosor. Sen så åt vi middag och det var jättegott. Sen så var det lite mer tävlingar, det gick rätt bra för mig. Sen var det efterrätt, även det var gott. Sen så badade jag, Anton, Lukas och Felix i deras badtunna ett tag. Jag råkade bränna mig på ett jättevarmt rör och har värsta brännmärket på armen. :S Det sved som s**** först men nu känns det inte längre, såvida jag inte rör vid det.
Men efter badet var det ännu en tävling (Så ska det låta). Pappa höll i det och mitt lag vann såklart! Jag kunde svaret på en fråga som ingen annan kunde (ursäkta skrytet). ;) Sen körde vi stafett-kubb, tjejerna mot killarna. Tjejerna vann 2 av 3 gånger. Sen så chillade vi lite innan jag, Lukas och Anton for hem, då var klockan typ 2 tror jag. Vi såg film och somnade mitt under den i soffan. Jag väcktes av Elin och gick och lade mig i min egen säng.
Igår chillade jag mest, men for till fotbollsplan och klippte gräset och målade linjer i fyra timmar. Det var rätt så tråkigt men hade ju min grymma musik (Lars Winnerbäck) som tur var. På kvällen såg jag några filmer. Lade mig vid fyra och vaknade tio imorse.
Stack till stan för att titta på när Elins konfagrupp sjöng på någon gudstjänst. Sedan for vi till Dallas och åt (jag, mamma, pappa & Lukas). Det var gott, sen for vi hem och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Jag längtar inte till imorgon, börjar då jobba på gruvan och jag vet inte vad jag ska göra eller vars vi ska samlas eller nåt. Får ta ett allvarligt snack med Vickis, hon har ju jobbat där förra vecka och ska även jobba där denna vecka. Så hon vet nog allt jag behöver veta hoppas jag.
Men nu ska jag äta middag, tjingeling!


27/6 2010

Hejhopp, har inte orkat uppdatera nu på sistone. Dåligt av mig!!
Men nu kommer lite av en sammanfattning. Jag har tillbringat midsommar med Anton, på fredagen var vi i Jävre med hans familj och lite blandat folk från hans släkt. Trevligt:) Sedan på kvällen for vi hem till mig såg film, eller vi somnade mitt i filmen, inte okej.. Men sen på lördagen tvär for han hem sen kom han tillbaks vid fyra tiden och då lite senare kring fem tiden for vi mot stan och midsommartravet. Maja och Martin var också där. Jag och Maja spelade tillsammans på hästar i typ varje lopp, vi spelade tvilling(dom två hästarna man valt måste komma etta och tvåa), det gick dåligt vi vann aldrig:( Anton och Martin var dock fega till en början och spelade inte på någon häst förrän vid lopp 7-8 kanske? OCH så klart vinner dom, fast dom körde lite feg spel, spelade nämligen på de hästar som var favorittippade i varje lopp, Mesar..

Idag är det söndag och det betyder imorgon sommarjobb:( Men ska inte klaga, vill man ha pengar får man fasiken ta och bita ihop. Bara en vecka till sen är det över och då blir det sommarlov på riktigt:D:D:D:D:D Dom med lite planer med början av vecka 27, HÖR AV ER?!!

Nu är jag iaf med älsklings Matilda, vi har för bara en liten stund sedan varit ute och sprungit, eller kanske börjar var någon timme sedan nu. Hur som helst nu ska vi alldeles strax dra till kåge för att köpa godis och annat gott affärn där har att erbjuda oss. Ska bli riktigt smarrigt!:) Tror faktiskt även att vi ska käka pizza, men vi får väl se hur det blir angående det. HA DET!


3 månader idag, JAG ÄLSKAR DIG!♥


How you doin'?

Vad gör alla?
Jag gör ingenting, chillar och tar det lugnt. Kom hem från träskbacken för ett tag sen, var där och badade med Tina, Albin och Robin. Tina for nyss hem, hon var här är tag efter badet.
Idag på fotbollsskolan gick det bra, vi hade ju även vattenkrig så det var kul. Många småungar fick igen för sin uppkäftighet. Men det var roligt, vi spelade även fotboll och brännbollsfotboll. Igår så var jag, Emma, Alexander, Robin och Tina på fotbollsplanen på kvällen och spelade kubb + lite fotboll. Väldigt roligt. :)
Men jag vet inte riktigt hur imorgon ser ut än, får se. Men nu ska jag nog se en film. Hare bra!

 Tina på muren till älvsborgs fästning :)


RUBRIK BRIIIIIIST!

Orkade inte skriva igår. Så tänkte börja berätta lite om gårdagen innan jag börjar berätta om, vad dagen har haft att erbjuda oss:)
Igår fick jag, Miriam och Edvin börja på att måla ett "hus"(?), medan vi gjorde det fick William slita med gräsklipparen, fast sen när han var klar fick även han måla. Det tog oss nästan hela dagen(8h) att måla det, men vi gjorde faktiskt två varv, så vi är inte så jätte sega som vi låter:P Men vi hann även fixa lite plogpinnar och tvätta fönsterna innan klocka slog 16.00.

Idag fick jag och Edvin göra plogpinnar nästan hela dagen, medan William och Miriam fick tvätta en bil. Kändes faktiskt riktigt bra att få slippa hålla på med någon bil idag måste jag säga:)
Men i slutet av dagen hann vi ändå fixa fler plogpinna och tvätta fler skitiga fönster.

Men nu till nuet. Kom hem för ungefär en halvtimme sen, gick i princip direkt till datorn. Börjar dock fundera på att hitta på nått att äta, eftersom jag hade tänkte fara ut och rida nu innan det blir på tok för mycket myggor..
Sen efter det tänkte jag se om någon vill hitta på något?:D Skriver nog mer sen, PUSS!!!

Bjuder på en bild som inte har någonting med texten att göra.

Söt Anton, I know u like it! I know u like it!

Småungar...

Har inte uppdaterat på ett tag nu, förlåt för det. Men jag har jobbat i tre dagar nu på fotbollsskolan med små, jättejobbiga ungar. Jag och Tina har hand om den minsta gruppen och de är inte roliga. De lyssnar inte, tycker typ inte att nåt är roligt, orkar ingenting m.m.... Eller så har det iallafall varit idag, igår gick det ändå hyfsat bra. Men imorgon blir nog en rätt chill dag hoppas jag. Vi ska göra allt i helgrupp så då blir det nog lättare att få de att lyda osv.
Sedan blir det ju även det traditionella vattenkriget. Jag har några små måltavlor som jag ska göra mitt bästa för att dränka. ;) Men annars har vi planerat brännbollsfotboll, vanlig fotboll och en tipsrunda. Så de kommer nog att ha fullt upp. Menmen, nu ska jag fortsätta göra ingenting, är för trött för nåt annat.
Hejdå!


   <--- Jättebra låt! =)


´´

Istället för att fara ut och rida idag tänkte jag gå ut och gå med lill ponnin och även min syster. Fast det slutade med att jag fick min syster att gå ut och gå med min häst själv för bara 20kr, för att jag skulle hinna vara med Anton. Så tack snälla syster för att du ställde upp:)♥
Alltså när jag slapp göra det så hann jag vara med Anton, vilket jag annars inte hade hunnit.
Iaf vi gjorde inte så mycket såg film och bara tog det lugnt. Mysigt:)

Men nu måste jag verkligen gå och sova, måste upp vid kvart över sex imorgon.. Så godnatt! PUSS.


LOVE IT!!♥♥


Björkdalsgruvan

Hejhej!
Nu är den första dagen på sommarjobbet fixad. Det gick faktiskt skapligt! Vi(Jag, Edvin och Miriam) började dagen med att få lite kläder som vi ska ha dom här två veckorna som vi ska vara där. William var också där men han började förra veckan så han hade redan såna kläder. Iaf sen fick jag och Miriam till uppgift att tvätta en bil, jobbigt så in i h*lvete(......) eftersom den aldrig blev ren då det dammar så himla mycket där.. Men sen när vi gjort så gott vi kunnat med hjälp av en dammsugare och en vattenslang, så gick vi på fikarast. Sen efter den fick vi veta att den inte var tillräckligt ren(?!?!?!?!!?), så då fick vi fara in till något garage och göra om allt fast nogare, för att sedan vaxa hela jäkla bilen. Vi var ungefär klara kvart i två, fast då hade vi ju även tagit en kort lunch. Men efter vi gjort bilen klar gick vi återigen på en kort fikarast. Sen blev det ut och kapa ris som sen till vintern skulle bli såna här plogpinnar(?) ,det slutade med massvis med kryp överallt..
Vad william och Edvin gjort idag har jag faktiskt inte så stor koll på, men vad sjuttsingen spelar det för roll.
Fick förresten sluta tidigare idag också för han som sa åt oss vad vi skulle göra skulle fara något ärende.

Nu lite senare idag tänker jag nog fara ut och rida, sen blir det att hoppa in i den ljuvliga duschen, LÄÄÄÄNGTAR! Sen efter det kanske det blir att vara med Anton:)

Men nu ska jag gå och göra nått vettigare, kanske äta glass:) Ha det♥


~

MÅSTE BARA TIPSA OM EN JÄTTE HÄRLIG LÅT!!
Sinead O'Conner- Nothing compares 2 u.

Eller vad tycker ni?:)
Men nu ska jag fortsätta se filmen som jag påbörjat, den heter smekmånaden och går nu på TV4+.
Ha en trevlig kväll allihopa♥


Fotbollsskola...

Dagen har varit rätt händelselös, jag har sett lite film och bara chillat, som vanligt. Klockan 18 for jag till fotbollsplan. Det var jag, tina, christer, albin, lollan, hannes, linnea, hans, tobias och anna-karin som var där. Vi märkte upp fotbollar, tröjor och vattenflaskor till fotbollsskolan. Den börjar ju imorgon, jag & Tina kommer att vara ledare för de minsta barnen. De är rätt många så jag tror att det kommer att vara ganska jobbigt... Men jag ska tänka ut några lekar som vi ska göra med de, förhoppningsvis så löser det sig.
Vi kommer iallfall inte att behöva kunna så mycket om fotboll, det är ju ett plus. Men nu ska jag göra nånting, kanske se film eller nåt.

söndag och ännu mer regn

Min dag har idag varit mycket händelserik!:D:D ,eller så inte.
Jag har idag bara suttit vid datorn, men har dock kommit fram till nått, att det är dax att införskaffa sig en ny mobil och nya ridstövlar. Det är verkligen ett måste den här sommaren! Så jag säger bara tur att man är rik, eller hur var det nu igen? Juste tur att man har sommarjobb i 5 veckor och har hyfsade betyg:) Angående mobil köp, så vet jag inte vilken det blir ännu, något bra tips på någon bra mobil?

Påtal om sommarjobb så börjar jag imorrn, på björkdalsgruvan. Jag har ingen aning om vad jag ska göra eller vars vi ska samlas på morgonen. Men som tur är så är det inte bara jag som börjar imorrn utan det skulle också Edvin göra så jag tänkte han skulle få hjälpa mig att hitta dit. Så förhoppningsvis löser det sig:)

Förresten har kommit fram till en grej till idag, jag vill ha en epa.. Alltså nu när det är så jäkulst dåligt väder och både mamma och pappa är borta så får man sig ju ingenstans om man inte vill bli dyngsur, alltså ta moppen. Så tragiskt men sant, jag vill ha en epa.

Men nu ska jag ut och ta in hästarna och fixa klar i stallet, sen blir det duschen och säkert chill kväll om inte någon liten filur vill hitta på nått med mig:) Skriver säker mer sen ikväll. PUSS

Bjuder på en bild på oss tre bloggare, sen skolavslutningen i fredags:)


you make me worried

yeeeeeyy jag har inte kunnat sova ordentligt inatt, somnade inte förrän fem-sex tiden och när jag väl gjort det så vaknade jag hela tiden med jämna mellanrum. Tack kära vänner som orkade med mig tills jag beordrade er till att sova! Guld värt♥
För övrigt så orkar jag inte skriva mer nu överhuvudtaget. GODMORGON!


Bored to death

Hejsan, jag vet inte varför jag skriver. Jag antar att jag har tråkigt... Har inte gjort så mycket, sett "Saw", den var inte så läskig som jag hade väntat mig faktiskt. Men man fattade inte så mycket av den heller. Sen dess har jag suttit på msn och varit social med några. Även läst lite bloggar.
Vad gör alla på midsommar?
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, ska typ vara med familjen (mot min vilja) och vara med några andra familjer. Vet inte riktigt om det blir bra, det blir nog kul med det är inte direkt mina kompisar vi ska vara med... Vill någon göra mig sällskap? :D
Annars händer inte så mycket, eller på måndag så börjar jag sommarjobba med fotbollsskolan. Hoppas det blir kul, men det är typ tusen småbarn vi ska handskas med så det kan ju som gå lite hursomhelst. Menmen, nu ska jag göra nåt annat, hejdå!

ANTON LUNDQVIST


DU ÄR DET BÄSTA JAG VET!
JAG ÄLSKAR DIG♥


Uttråkad till tusen

Blev inte boliden för mig idag, men Maja for. Så jag har nu spenderat ännu lite mer tid på just datorn och man kan ju fråga sig vad jag gör framför dator då jag sitter framför den ungefär hela tiden:O Sen är jag dessutom inne på mitt tredje inlägg för idag, vilket är mycket illa. Men jag antar det är så det blir när man har för lite vänner.. eller är sådär måttligt tråkig och dryg? Man vet aldrig.
Fast när det inte blev nått mer med Maja frågade sen Anton om jag ville komma till boliden, men då sa mamma att klockan var för mycket(21.18 för att vara exakt), jag tror egentligen allt hänger på att hon tror att jag skulle dricka om jag for till boliden en sån seeeen lördagkväll. Tack kära mamma, för förtroendet!...............
Hur som helst det blev då inget av det, men nu för bara ett litet tag sen frågade Tina om jag ville komma till henne nu och se film, men min mamma verkar inte tillåta det för att det regnar. PALLA!!!!!!!!!!!!

Jag känner verkligen inte att det är sommarlov.. GE MIG SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL NU♥
Aja, ska jag fortsätta tjollra på dator. Ha en trevlig kväll allihopa! gärna åt mig också.. puss





Vädret gör mig irriterad

Jag och Maja red och mötte upp varandra någon gång just efter två, vi följdes åt ett tag och pratade lite, sen for vi olika vägar igen och jag var hemma någon gång vid halv 4. Sen dess har jag bara suttit vid datorn och tjollrat, känns inte helt okej. Men ska snart ut och släppa in hästarna och ge dom mat. Sen funderar jag och Maja på att dra oss mot boliden på bolimarknan, fast bara om vi får skjuts vill säga. Men annars hittar vi väl på någonting här hemma i skogen:)


Ingen graciös bild, men den får duga. Tuff Maja som poserar! Ingen kommentar på mitt icke okej ansikte, tack..


Paintball<3

Igår var det ju skolavslutning = sorgligt! Det gick bra i kyrkan, ramlade inte när jag skulle gå upp och hämta mina betyg. Men det var ju som ledsamt...Sen så gick vi ut och fotograferade massa, kommer bilder. Sedan var det dags för kramring och det gick hyfsat bra, började inte gråta. Tills Alexandra och Matilda skulle krama mig. De var typ helt förstörda och grät, så då gick det inte att stå emot och jag började typ storgrina. Fick inte fram ett ord... Lite pinsamt men ändå skönt att som få utlopp för sina känslor. Sedan for jag och min familj hem till farmor och åt tårta. Fick även en tavla (ungefär), det var två ord som jag har hängt upp på väggen, Carpe Diem, som betyder fånga dagen. Sen for vi hem.
På kvällen så for vi och spelade paintball i Boliden, ungefär bredvid Weslau. Det var askul! Det tog inte så ont som jag väntat mig, det sved som bara till lite. Varje omgång så var jag kvar sist i laget. Vi vann en av tre omgångar. Men det var väldigt roligt och jag måste köra det igen nån gång! Efter det så stack jag, tina, alexander, vickis, emma och albin till alexander och vi tjejer iallafall bytte om. Sedan så satt vi och drygade ett tag. Sen kom Robin och Alexandra dit. Sen så frågade Vickis om vi skulle dra till Sidtjärn och grilla och det ville jag. Men sen så ångrade hon sig och orkade typ inte gå dit. Så det var bara jag, Robin och Alexandra som for dit. När vi kom dit så var Nisse, Amanda, Anna, Thea, Ingegärd, Linda(ingegärds praoelev typ?) och nån annan där. Vi pratade som bara, kritiserade Tea(läraren) och hade kul. Sen så for Nisse och efter ett tag så for även jag hem. Då såg jag en film, "Without a paddle - Nature's calling", den var bra. Sen så somnade jag och vaknade halv tolv imorse. Då åt jag lunch och läste lite. Sen dess har jag som bara chillat.
Men nu ska jag nog hitta på nåt annat, kanske se ännu en film, hejdå! :)

Blir lite bilder från igår:

 Hela klassen sjunger <3

 

 Bästa tjejerna <3

 9A, kommer att sakna allihop!

 

 Haha, från kramringen

 Fina flickor<3

 Så sant som det är sagt!




Lördag

Steg upp vid elva idag, tycker faktiskt att jag är ganska duktig som steg upp innan tolv med tanken på att jag gick och la mig så sent. Nu har jag till och med hunnit käka mat och godis:D gottgottgottgott.

Nu har jag just smsat lite med Maja och vi har kommit fram till att vi ska ut och rida och möta varandra någon gång vid 1-2, om inte regnet ska trotsa vårat tidsschema så att det blir lite senare. Men vi ser väl:)
Innan det har jag inget planerat och likaså efter, så om någon vill hitta på någonting,
ring/smsa mig; 076-8459878:D

Men nu ska jag hitta på någonting annat tror jag, fast jag bjuder på en bild innan. HA DET!


Jessica, Galliano och på ryggen Nora:)

Första dagen på sommarlovet

Nyss hemkommen från boliden, fast ännu mer nyss käkade jag tårta, muuuumsigt!:)
I boliden har våran klass spelat paintboll, jag var galet rädd? Inte kul. Men jag var faktiskt med OCH seriös sista omgången. Hehehehee.. första gången så satt jag tillsammans med Alice typ nästan under en sten, i kanten där vi hade våran "flagga". Jag tror vi kan ha jagat upp varandra en aning då. Men hon var dock helt klart räddare än mig. Hon var ett nervvrak:P
Aja, nog om paintbollen. Så fort det var klart for jag, Tina, Alexander, Emma, Albin och Evelina till Alexander, för att bland annat byta om till torra kläder. Tur man är klyftig och kommer ihåg ombyte:P Men sen när vi gjort det blev vi typ "fast" där ett bra tag, vi spelade något spel osv. Sen ringde jag efter hämtning och min syster kom och hämtade oss. Eller vi(jag och Tina) hann även dra oss mot busshållsplatsen innan0, dit jag då hade bett Anton komma för att jag skulle hinna prata nått med han innan vi for hem igen och då kom han och Sebbe dit. Blev ingen lång stund men vi hann faktiskt prata lite innan min syster kom. Sen när vi kört hem Tina och kommit hem så blev det tårta och sen hamnade jag här och nu funderar jag verkligen på att gå och lägga mig, är JÄTTE trött.. Känner mig lite som denna bedårande björn, v


SÅÅÅÅ GODNATT, PUSS!

Eller en fråga innan jag går och lägger mig oskså; vad är det egentligen mellan/med pojkar/killar/män och deras bilar?..


SKOLAVSLUTNING

Nu är det äntligen sommarlov, I LOVE IT! I LOVE IT! I LOVE IT! I LOVE IT! I LOVE IT!
Orkar inte skriva så mycket om skolavslutningen, men tänkte då istället bjuda på massvis med bilder.
Kommentera gärna:)









VÄRLDENS BÄSTA KLASS!♥


Dom utlovade bilder från middagen

DOCK inte så många eftersom dom inte var några särskillt skillade bilder..:P




Latmask amanda

Alltså jag orkar inte rida idag.... Jag känner mig riktigt taskig mot hästen dock som får stå, men jag tröstar mig väl med att han fått röra sig ganska mycket nu i hagen dom två sista dagarna då han fått en kompis i hagen. Sen tröstar jag mig även med att det snart är sommarlov och det betyder med tid för hästen:D

Men ska nu städa lite istället, sen blir det att ta in hästarna och ge dom mat. Sen blir det som jag skrev i förra inlägget. Alltså duscha och färga håret. Men nu ska jag göra nått vettigare, skriver ikväll!





Cicelina                                              Galliano


Gråta=inte kul!

Gud, vad jobbigt...
Jag har just kommit hem från lillebrorsornas skolavslutning och det är verkligen en skolavslutning. Sandforsskolan ska ju läggas ner så det där var den sista av alla avslutningar. När vi gick ut sexan så minns jag att alla var som bara glada att komma därifrån. Men ikväll så var det helt annorlunda... I slutet började typ alla gråta, både elever, föräldrar och lärare. Jag fick typ kämpa för att inte börja storgråta. Vissa typ bröt ihop och det var bara så rörande att se, jag vill inte ens tänka på imorgon.
Imorgon har ju vi skolavslutning i Boliden, och jag tror att jag kommer att börja gråta. Jag är 99,9% säker iallafall. Att lämna klassen, lärarna och skolan, det suger verkligen. Jag klarar inte av sånt, hoppas bara att jag inte börjar gråta när vi ska sjunga, pinsamt... Menmen, sen är det iallafall sommarlov. Känns väldigt skönt. Sedan börjar gymnasiet och helvetet är igång igen. Men det ska bli kul att träffa nya personer också, men lite väl spännande. 
Ja, vi får väl se hur det kommer att gå. Nu ska jag nog se en film, "Without a Paddle". 

 Så sant så. =)
 


brännboll

Vi förlorade brännbollen idag, men det var ändå helt okej! 

Ska alldeles strax käka, sen blir det ut och rida. Efter det så blir det duschen och färga håret. Jag hoppas verkligen att det ska bli en hyfsad färg denna gång.. Men vi ser väl!
Imorgon är det skolavslutning (=ljuvligt, underbart, fantastiskt, helt otroligt, osv)
BEHÖVER JAG SÄGA ATT JAG LÄNGTAR? Hur som helst så gör jag det.

Lägger in bilderna senare ikväll, från middagen. Har inte orkat lägga in dom ännu, ehehheehehh.. jag är lat.


VÄRLDENS GULLIGASTE HUND, CYMRO!

Evelina = den fagra älvan

Hejhej, just kommit hem från grillningen i Strå. Det blev tyvärr inget bad, det var bara jag & Tina som hade med oss badkläder men det var kul ändå. Nu ska jag strax sova, ska upp tidigt imorgon och fixa kläder till brännbollen. Bl.a. en mantel ska jag få tag i. Blir nog bra, kvällen som helhet var jättekul. Middagen var vid vissa tillfällen hysteriskt kul, jag skrattade så jag grät vid ett tillfälle.
Maten var väl sådär men efterrätten var helt okej! Underhållningen var bra men vi hann inte genomföra våran lek, blev för ont om tid. Det sög, hade gärna velat se lärarna skämma ut sig. Menmen, Thea hade skrivit ihop ett häfte där hon hade skrivit om oss allihopa. Typ vad våra självbiografier skulle heta och vad som skulle stå på baksidan av boken. Så här kommer min "livshistoria". :)

Evelina Bohman
Evelina är ett grönländskt namn med betydelsen: "Den fagra älvan".

Evelinas självbiografi kommer att heta: "Tala är silver, tiga är guld".

På bokens baksida kan man läsa:
Möt den fagra alvprinsessan Evelina som efter en lätt miss med storkleveransen hamnar i en mugglarfamilj i Sandfors istället för den gyllene skogen Lothlorien. Omedveten om sitt öde växer hon upp i en värld som inte alls är för henne, den framtida drottningen av alverna. Vad hon inte vet är att hon innan sin sjuttonårsdag måste få veta sitt sanna namn, annars kommer hon för evigt att vara fast i människornas tråkiga och omagiska värld. Hjälp är på väg från alvriket men kommer de att hinna fram i tid och hur ska de hitta vägen till Sandfors?


Det var allt, men jag gillar det. Känns verkligen som jag. =) men nu ska jag sova, gonatt!

YEah

Idag har dagen varit mycket lärorik! Eller så inte.
Men ska strax sova, så jag orkar spela brännboll imorgon. Jag är inte peppad, men det blir väl att bita ihop.
Men innan sängen blir det alvedon, har ont i huvudet, greeeeeaat!!!!!!!!!!
Bjuder nog på lite bilder sen middagen (som evve nämnde) imorgon.


>>>.......................................................... .......Med detta sagt säger jag GODNATT!


Wiener, wiener, chicken diner

Hejsan, dagen har varit rätt chill och rolig. Vi fikade med klassen och det var gött, sen har vi hittat på lite "bus" i hemkunskapen... Men det behöver inte Barbro veta än. Ikväll blir det middag med klassen, lärarna och föräldrarna. Det blir nog jättekul, vi har lite lekar/tävlingar som de förhoppningsvis ställer upp på. Men man vet aldrig... Efter det ska typ jag, Tina, Alexander, Emma och Albin fara till Strå och grilla m.m. Blir kanske även lite bad men vi får se om det. Även det kommer att bli kul. =) Annars är det väl inte så mycket... Imorgon är det brännbollsturnering och jag vet inte om det kommer att gå bra för våran klass eller inte. Vi vinner nog inte över åttorna men Thea erbjöd sig att köra över Markus så det kanske blir vinst iallafall. ;) Men nu ska jag göra mig klar inför ikväll, skriver kanske senare idag eller imorgon. Bye!

Hejhopp

Hejsan, orkar inte skriva så mycket om klassresan så det får bli en bildbomb istället. =)

 I kupén på vägen dit. Det var jag, Thea, Vickis, Anna, Amanda och Tina i samma.

 Tina och Matilda.

 Jag och Vickis.

 Vi åkte båt...

 ... ut till Älvsborgs fästning.

 Thim skulle skjuta Nisse.

 Nån staty på Universeum. ;)

 Nåt konstigt djur.  En krabba.

 Ja, vad ska man säga. ;)

 Vickis vs. Rickard i dansmatta.

 Jag tror att vi spelade Annas spel på denna bild.

 Vi lämnar vandrarhemmet.

 Rickard och Viktoria.

 Köpte dessa tre böcker i nån bokaffär. (3 för 169 kr)

 Fick böckerna i denna påse, jag gillar den :)

Ja, det var väl allt =) Hejdå!


Plötsligt händer det

Nu blir det att börja blogga igen, förhoppningsvis dagligen(!) iaf för mig. Hoppas dom andra tjejerna gör detsamma:)
Idag har vi varit lediga från skolan, på grund av att vi skulle ha operations dagsverket eller något i den stilen, minns inte riktigt om det hette/heter så. Iaf mamma gav mig i uppgift att fixa in ved, kunde hon inte kommit på något jobbigare?.. Hur som helst det är väl det jag ska göra nu antar jag, sen blir det förhoppningsvis ut och rida lilla Galliano♥
Tidigare idag har jag varit med sötaste Anton, trevligt:)

Aja, nu har jag inget mer vettigt att skriva, skriver nog mer sen idag. PUSS


LOVE U!!

Happyface

Är det bara jag eller har alla andra också märkt att den lyckliga tiden börjar nu? Alla är som glada och hur kan man inte vara det, skolan är snart slut, vi far på klassresa imorgon kväll m.m..
Jag vet iallafall att Emma är lycklig, och det gör mig lycklig. =D Är bara allmänt happyface just nu, gud vad glad jag blir!

Imorgon far vi som sagt på klassresa, klassen + Rickard, Viktoria och Per (Matildas pappa). Kyliga vuxna de dära. Iallafall Per alias Zlatan Ibrahimovic. Vi ska göra mycket skoj, typ liseberg, shoppa och vi var som inne på burträskbingo, jag tror att Nisse skulle fixa ihop något. Jag, Vickis, Tina och Anna ska sova i samma rum på vandrarhemmet där borta, ingen vuxen! Yeay!
Och jag har ingen läxa eller uppgift kvar att göra, eller egentligen sammanfattning på träslöjden men eftersom att jag inte har någon mer lektion i det så får det vara. Betygen sätts ju ikv, och jag vet bara ett betyg just nu, nervöst... Jag har vg i franska iaf, och det trodde jag inte. Var beredd på en sänkning, har haft väldigt upp och ner i betygen denna termin. Men jag klarade att behålla det = nice!
Just nu så ska jag packa till imorgon och kanske se någon bra film. Får se hur det blir, men det blir nog bra. Imorgon ska vi få tillbaka prov och jag vet att jag fick mvg på ett av de iallafall. Alltså jag är verkligen glad, ni kan inte förstå. Längtar till imorgon, I can't wait! Men nu ska jag nog packa vidare, vill inte stressa imorrn.. Just det, ska färga håret ikväll också, blont som vanligt, men det är typ utväxten som ska bort. ;) See ya!

Var länge sedan man kände sig så lycklig och bekymmersfri!








Musiktips: "Wait" av Daniel Norberg --------> http://www.youtube.com/watch?v=56cQgLdMFqg&feature=related
+ extra musiktips: "Mario Kart Love Song" - Sam Hart ---------> http://www.youtube.com/watch?v=VDBpQVhCMb8

Stress is a piece of shit!

Hejsan, blir ett ytterst kort inlägg nu. Känner mig grymt stressad p.g.a all läxa och skolshit. Har enormt mycket att göra ikväll, jag svär att denna stress kommer att ta livet av mig... Men skriver kanske i helgen innan vi sticker på klassresan på tisdag, ska vara gladare då. ;) Hejdå!

Slänger in en bild från lyckligare tider..! :)






dålig uppdatering, vi vet..

Nu närmar sig skolan snart sitt slut, gud så jag längtar. Fast trots att skolan börjar närma sig sitt slut så verkar aldrig alla inlämningar,prov,redovisningar ta slut. Det känns verkligen som om man kommer ge upp när som helst.. Men jag antar det gäller att bita ihop nu när det bara är några få skoldagar kvar innan våran klass drar till göteborg(!!) ,det peppar vi till tusen!♥

Aja, blir nog inte mycket skrivet nu innan helgen iaf, men efter det någon gång så ska vi nog börja uppdatera lite flitigare. VISST GIRLSSS? yeah, det säger vi!

Men nu ska jag iaf ut, tänkte hinna rida min häst innan det bär iväg till ridhuset för att rida hoppspec, för när man kommer hem blir det att plugga matte till tusen då vi har prov imorrn...........jag kan inte matte längre, det SUGER!
                                                                                                                                    HEJDÅ ALLA GLADA!


Tur man är brunast................


RSS 2.0