Car-hide-and-seek

Hejsan, har typ inte skrivit något tidigare under lovet men ärligt talat har jag väl haft bättre saker för mig. Det har varit underbart väder i helgen, har verkligen känts som sommar. Igår gick jag och Elin på en promenad i shorts och t-shirt, fett skönt alltså. Sen igår kväll så var vi först i sire några familjer och sen för jag, Emma, Albin, Markus, Hanna och Alexander till Albin, efter ett tag kom även William och Emma. Först spelade vi lite kort och sen blev det bilkurragömma. Alltså det är beroendeframkallande, roligaste ever. Mitt lag vann iallfall, 2/3 gånger och gången vi inte vann var det vi som hade gömt oss så,.
Idag är släkten här, vi ska typ grilla osv. Imorse steg jag faktiskt upp klockan 8 och en kvart senare gick jag och Elin ut och gick runt högdal(3,5km typ). Jag var jättetrött men det kändes ändå bra att röra lite på sig. Vi ska börja gå ut och gå varje dag har vi bestämt. Men jag undrar hur länge det kommer att hålla.
Jag orkar inte lägga in musik idag, det får bli när skolan börjat om igen.


Fest hela kvällen

Skriver ett inlägg innan jag tar bussen till stan igen för att fara till Johanna på fest? party? tjejkväll? Ja, kalla det vad ni vill, kul blir det iallfall! :) Hon fyller år idag så vi ska vara hos henne och äta middag + se film + vem vet...?
Idag hade vi först franska i en timme och sen idrott då vi skulle ha bad. Men jag har varit förkyld i veckan så jag ville inte vara med. Jag och fem andra fick istället gå en kort promenad och sen hann jag med 12-bussen till Kusmark där jag åkte med min lillebrors buss hem. Idag var det bara sammanlagt 2 småbarn som grät på vägen hem. Jobbigt alltså... Men det var det värt, jag kom hem ett istället för kvart i fyra. Ibland rullar livet på som det ska. Och nu är det dessutom lov!!! :D:D Hur länge har man inte väntat egentligen? Jag har iaf väntat sen sportlovet. På lovet ska jag inte göra så mycket, men jag ska försöka ta mig till stan fara på bio någon dag. Måste bara bestämma vilken film jag ska se först... 
Men nu ska jag göra det sista i ordning. Blir ingen låt idag för jag orkar inte slösa tid på att hitta nån, så. Skriver väl något imorgon! 

  

Dag 18 - En låt som du önskar gick på radion

 Truly awesome song<3

Dag 17 - En låt som du hör ofta på radion

Helgen var jättekul, i söndags var vi i gympan igen och sen körde vi bilkurragömma, grymt kul alltså. Måste göras om, som Emma skrev på sin blogg också. :) Igår fick jag jobb, från och med nu fram till augusti typ. Ska städa en gång i veckan i gympan på skolan. Ingen betalning bestämt men han jag pratade med tyckte att jag skulle få bra betalt så jag hoppas på det bästa. Jag städade första gången igår kväll, mamma följde med mig och "lärde mig städa" så det gick rätt fort. Hädanefter ska jag väl ha med mig musik för att inte dö av tristess. Men det känns ändå rätt bra att tjäna pengar för jag vet inte hur det blir med sommarjobb riktigt.
Idag hade musik-treorna en konsert som varade i ca 2 timmar så vi slapp halva svenskan och mpr:en vilket innebär att vi hade en och ½ lektion idag. Chill som vanligt. Men konserten var iallafall jättebra, de sjöng fantastiskt bra och hade många intressanta låtar.
Snart är det lov, thank god. Som jag har längtat! Bara tre dagar kvar... Men fredag brukar inte räknas som en skoldag egentligen. På fredag kväll blire att fara till Johanna för hon fyller år då. Vi ska vara några stycken hos henne och typ äta middag & se film. Så det blir kul, annars är det inte så mycket i helgen. Menmen...Dag 16 - En låt som du brukade älska men nu hatarHatar den inte direkt men gillar den bara inte längre.

Dag 15 - En låt som beskriver dig

Idag är jag home alone, skönt som omväxling. Borde egentligen göra svenska nu, men det är så jobbigt så jag bestämde mig för att skriva lite här istället. Igrå så for jag till gympan med Emma, Albin, Robin, William och Markus. Det blev en kväll med mycket spring, skratt och snack. Det var iallafall jättekul även om kvällen bjöd på ett flertal mordförsök... ;)
Så nu ska jag fortsätta med min lista, även om det är skitsvårt att hitta en låt som beskriver mig. Så ta inte mitt val alltför seriöst, tog bara någon låt.


Dag 14 - En låt som ingen skulle ana att du tycker omKonstig låt men jag gillar den ändå! :)

Dag 13 - En låt som du aldrig lessnat på


Dag 12 - En låt från ditt hatband

Har inget direkt hatband menmen..Vissa tycker att de är bra men jag kan faktiskt inte hålla med! ;)

RSS 2.0