hehe, händelserik helg ;)

hejsan, kände att en uppdatering är på sin plats ;) nu är helgen snart över men den har varit hyfsat lugn ändå, ganska rolig :) just nu sitter jag och ser på en rolig film på trean, "Wedding wars" den är typ bra. men här kommer en snabb genomgång av min helg:
I fredags så hände nog ingenting, jag såg typ bara en film med anton :)
I lördags så hände ingenting på dagen, men klockan fyra skjutsade mamma mig till vickis och stannade sedan ett tag och fikade ;) matilda och hennes mamma var också där. sedan for mamma och johanna (matildas mamma) hem och vi "barn" stannade kvar ett tag till. sen for matilda hem och jag & vickis körde ett spel, "Minuten" :) sen duschade vickis och efter det åt vi middag. då var klockan 8-9, det var lite drygande där också nån gång ;) men sen visste vi inte riktigt vad som skulle hända eller vad vi skulle göra så vi ringde albin och frågade om inte han och william ville vara med oss :) och de ville de så de kom och hämtade oss med willes epa.
vi satt lite trångt, jag, vickis och abbe delade på ett säte, men vickis satt i mitt knä så det funkade iallafall. vi stötte inte på några poliser ;)
sen for vi hem till albin och såg en film, "Allt för min syster", den var väldigt sorglig men killarna typ skämtade och kommenterade hela tiden så det blev inte så ledsamt ;)  sen spelade vi Med andra ord, ett spel :) det var jag och william mot vickis och albin. vi vann två av två gånger =D=D sen gick jag och vickis till mig och bad pappa om skjuts tillbaka till vickis, det fick vi som tur var ;) sen kom vi fram till henne typ vid två och smög in i huset. vi gick sedan och la oss men pratade ett tag till och sedan somnade jag. sedan vaknade jag mitt i natten och upptäckte att min sängplats hade krympt, jag och vickis sov skavfötters, så jag gick och lade mig i hennes soffa istället ;) 
vi vaknade imorse halv tio ungefär men steg upp kvart i elva, typ :) sen åt vi frukost och for med matilda och hennes pappa till sandfors. vi for till gympan för de skulle öva på isdansen som de ska göra på onsdag, vi har vinter-os på skolan ;) men det gick sådär, robin kom men de, och jag då, kom inte på nån låt... 
jag ska inte vara med på isdansen, skulle bara försöka hjälpa de lite ;D menmen, sen for vi hem och sedan dess har jag typ endast chillat och sett på tv ;)
men nu ska jag nog äta middag... kycklingtacos :S så, hejdå! ;)

Fy tusan...

så ont i halsen jag har:(
Men humöret ska hållas uppe idag ändå, av många skäl.
Orkar inte skriva nu, ska gå och försöka städa lite i mitt rum osv.
HA DET!♥ /Amanda


SOMMAR, -09:)


Hihi :)

hejsan allihopa :) jag tycker också att redovisningen var okej, kändes väldigt nervöst och mina händer skakade när jag redovisade :/ jag vet inte hur fort jag pratade heller, men som tur var så var min grupp först och det kändes så skönt när man hade gjort bort det ;)
just nu ser jag på "Legend of the Seeker" och det är som vanligt mycket bra :) menmen, ska nog koncentrera mig på det nu ;D hejhej!

/ evelina

 En bild på min bror/syster ;) tyckte bara den var rolig, jag såg den just :D

FUCKFUCKFUCKFUCKFUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aldrig varit så missnöjd med en färgning ever!
Mitt hår är bokstavligt talat alla möjliga färger...
Kommer absolut ALDRIG lägga in någon bild på detta misslyckande.

=O

btw. måste bara berätta att våran taxichaufför som körde hem oss svedjan bor idag, SPÅRADE UR!!
Matilda, du måste bara instämma:P


från blond till brunett?

Hejhej!
Dagen har som alla andra dagar nu förtiden bestått av; skolan, tv och stallet. Alltså ingenting händer nu förtiden:O Men idag har jag i alla fall tänkt att färga håret, eller det beror på ifall Matilda orkar komma hit och göra de. Hur som helst om det nu blir så ska det färgas mörkare, typ mockabrun. Hoppas verkligen det blir bättre än den färgen som jag har nu! Men orkar inte skriva mer nu, kan slänga in en bild på färgen och typ en färgkarta.

Din naturliga hårfärg

     

Resultat

Blond

Mellanbrun

Mörkbrun

 







 
   

Kanske lägger in någon bild senare, som man kan se skillnaden på:)
Men ska göra lite tyska nu, sen ringa Matilda!
PUSS/amanda


Poem

hejsan allihopa :) dags för mig att uppdatera igen. dagen har faktiskt gått rätt så fort tycker jag :) vi hade ingen kemi bland annat :D men jag gjorde istället klimatarbetet och blev klar =D=D men vi har lektion imorrn också och då ska jag fixa klart med powerpointen. den är inte så jättebra än :) annars har vi nog inget annat om skolan. på engelskan hittade jag en rolig dikt i boken :) och tjejerna bönföll mig såklart om att lägga in den så den kommer här nedanför strax. men det är nog ingenting annat som har hänt:P så... see ya! =D 

 Poem by an African man

Dear white fella,

Coupla things you should know,
When I born, I black
When I grow up, I black
When I go in sun, I black
When I cold, I black
When I scared, I black
When I sick, I black
And when I die, I black

And you white fella,

When you born, you pink
When you grow up, you white
When you go in sun, you red
When you cold, you blue
When you scared, you yellow
When you sick, you green
When you die, you grey

And you calling me coloured?

Jag tyckte att den var som smårolig ;) det är faktiskt lite halvsant också ;D hihi, menmen nu ska jag nog gå och göra nåt annat :) besök min blogg för fina bilder, http://eviliina.blogg.se/

/ evv3 :D


JUTUBB...

VÄRLDENS GULLIGASTE EVELINA!♥
tyvärr kunde jag inte hjälpa dig..


bildbomd

ingen blogg lust idag, men tänkte jag kunde bjuda på några bilder ändå:)

                      


Aja det här får räcka, måste börja bege mig mot sängen! godnatt♥


måndag avklarad

Blev inte att blogga nått igår för min del, men kan väl säga att min gårdag var mycket tråkig. Blev bara så att jag gjorde lite på matten..

Idag har jag som vanligt varit på skolan, som förövrigt inte var så jobbig idag trots vi haft två muntliga redovisningar, som förresten gick hyfsat bra ändå.
Sen när jag kom hem hamnade jag som alla andra dagar framför tvn, såg på gammalt oth avsnitt(älskar serien), sen blev det middag och nu ska jag alldelens strax bege mig ut till stallet och fixa och säker också rida:)
Så jag slänger in en liten bild som avslut nu. HA DET!♥/amanda

VILL HA SOMMAR NU!!


Legenden om sökaren

hejsan, just nu ser jag på tv ;) hehe, ska snart äta middag och sen försöka göra lite matte, det är extremt nödvändigt :) igår var vi ju på klassmiddagen och det var väldigt roligt. vi åt pepparsås, och den var väldigt stark, jag åt inte så mycket... ;) till efterrätt var det tårta och massa olika kladdkakor = mycket mumsigt! =D sen var det "Minuten", en lek som gick ut på att gissa kändisar, typ ;) barnen vs de vuxna, självklart vann barnen :)
efter det var det slut, de som ville fick stanna kvar och se på melodifestivalen i biosalongen, vi var på folkets hus i boliden ;) jag, tina och vickis stannade alla tre och såg, det var roligt. vi kom på att det skulle vara kul att ha chips också, men det var bara fyra minuter tills ok skulle stänga :( men jag och tina sprang iväg och det är ju en bit, men när vi kom nära så såg vi att det fortfarande var tänt. och vi var just utanför och då släckte de. jag blev typ jättedeppig men vi gick tillbaka ;( men det var kul ändå ;) vi for hem sen och tina skulle sova över. :) vi tog lite chips och stuff och sen skulle vi se på "Eagle Eye", den var bra ;) tina somnade typ ganska fort och jag orkade inte se hela filmen. så det blev en tidig lördagskväll, vi båda sov innan klockan var 12 ;D vi klev upp klockan tio och drygade typ tills tina for vid 12. sen duschade jag och sen såg jag på "Legend of the Seeker", det är en väldigt bra serie, typ fantasy-aktigt :P
menmen, nu ska jag nog äta :) hejdå allihopa!

/evv3 :D


Boliden en lördag?

-JA...alltså kan det bli bättre?
Min dag började typ vid 10 över 8 då jag vaknade, varför så tidigt(?) har jag ingen aning om men ville inte somna om då jag skulle måsta hinna rida två hästar innan 5 då jag ska vara i boliden för vi har någon middags grej med klassen, känner inte riktigt peppen men måste man så måste man.
Men kom mig inte upp ur sängen förrän vid halv 10- kvart i 10, så lat som man är. Fast när jag väl var uppe så fikade jag och kom då fram till att det var alldelens för kallt för att rida två ridpass, så jag snackade då med Matilda och frågade om hon ville följa med och det ville hon. Hon kom väl nån gång efter halv 11 och då gick vi direkt ut till stallet i våran allt för fina och tjocka utstyrsel.
Min häst(Galliano) vägrade till en börja att låta sig fångas i hagen men efter en stor dos tålamod fick jag tillslut tag på den skiten! Sen hade vi även fått in min systers häst(Papito) i stallet.
Efter vi fixad dom klart gav vi oss sedan iväg. Till en början gick det väl rätt så bra men sen gick det ungefär sämre för varje meter vi kom.. På vägen hem så fick Galliano nå knäpp och börja trava som en tok och Matilda fick inte stopp på han så jag som liksom satt upp henne på hästen fick mycket dåligt samvete och började tänka "SHIT, tänk om hon faller av!?!?!!??!?" osv. Så jag stannar som vilket pucko jag är och det resulterade sedan i kaos, eftersom när Galliano farit iväg med matilda bakom en sväng så får Papito nå knäpp, som i sin tur resulterade i att vi var ner i diket 3 gånger och sen börja han bocka och hålla på när vi väl hade fått oss upp ur diket. Men till slut fick jag honom att gå framåt, men vi for dock mer uppåt än framåt kan jag väl säga.. Fast vi kom i alla fall ifatt Matilda och Galliano efter ett tag och Matilda hade då fått stopp på han och stod och väntade. Så trots allt tjoller så gick det ändå hyfsat bra, för ingen av oss han ligga på backen:)

Nu blev det minsann ett mycket långt och tråkigt inlägg. Guldstjärna till dig som orkat läsa allt!
Men ska kila in i duschen nu sen välja nå kläder till middagen. Skriver kanske mer ikväll:)
PUSS/Amanda

Bjuder på två bilder, på två en aningens knäppa hästar!:*
 

Middag ikv

hejsan, nu vare ett litet tag sen jag skrev ;) eller så verkar det bara så för att mina blogg"kollegor" skriver hela tiden :) menmen, filmen igår var väldigt läskig, man hoppade ofta till ;) jag tycker inte att den var så värst bra, ganska blogir och handlingen var väl inte så värst bra heller ;S men det var ändå kul att hänga på stan och vi hade kul :D
just nu ser jag på "The initiation of Sarah", en bra film som handlar om häxor :) jag kom just hem från siretorp, där jag har typ fikat :) nu ska jag duscha och klockan fyra bär det av till boliden för att ha klassmiddagen ;) det blir bara jag och mamma från min family ;) men det blir nog kul, ska gå och bestämma kläder nu :) bye!


 Bild på Vickis som jag hittade i arkivet, hehe ;)

ÄNTLIGEN HELG!

Hur underbar som helst, finns inge bättre! Eller det är väl klart det gör men inte när det är skol veckor.
Nu är sista skoldagen för den här veckan över och jag lever fortfarande, trots att vi haft skridskor idag på gympan. Sen så måste jag nästan säga att jag är lite smått stolt över mig själv att jag typ inte föll mer än 5 gånger:O
Sen efter gympan så drog jag och matilda oss till ica köpte lite att äta och sen drog vi till badhuset, eftersom vi då hade tänkt bada. Men när vi väl var där och hade käkat lite kände vi oss mer peppade på att gymma än att bada, så då köpte matilda ett gymkort sen så for vi ner och gymma i lite drygt 1 timme. Vi specialiserade oss inte på någon speciell kroppsdel idag, men det bli väl nästa gången:)

Men ska se tv och käka välförtjänta chips nu!
HA EN TREVLIG KVÄLL!♥ /amanda

 


Tyska, underbara tyska..

Jao, ni kanske fattar ironin i rubriken? eller det var rätt så ironifattigt!
Hur som helst har i alla fall tyska nu och jag kan väl även säga att jag inte fått särskillt mycket gjort ännu, för det är minst sagt jätte drygt!
Men ska väl försöka jobba lite nu så man får det bortgjort och slipper få det i någon form av läxa..för vem vill ha läxor egentligen?

Avslutar med en gullig bild på världens gulligaste evelina, som liten;*


HA DET!♥
/amanda

BUHU



NU->alvedon,sängen,GODNATT♥ /amanda


Who knows?

"It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had"




snart fredag!

HEJHEJ
insåg just att mitt förra inlägg kanske var rätt så trist att måsta läsa, eftersom det som bara blev massor om hästar osv. Så tänker då idag istället skriva lite om dagen på skolan..
vi började dagen med livskunskap, sen forsatte den med, so,svenska,tyska,lunch&ica, matte, sen avslutade vi dagen med lite syslöjd. Alltså ingen speciell dag överhuvudtaget.

Planerana för imorgon ser ut som sådan att jag och matilda ska vara kvar i boliden och då fara och bada, det blir förmodligen lika kul denna gång som de föregående gångerna!:) Sen efter de vet jag inte riktigt vad som händer, men vi får väl se!
Tyvärr
 blev inte det här inlägget heller så intressant men kan väl i alla fall försöka rycka upp det lite genom att lägga in någon bild!


HAHAHAHA...Denna fick jag se på dörren hos grannarna när jag skulle mata deras fiskar, för dom var bortresta.
Lite läskigt eller?!

Aja ska gå och ta in hästarna nu,
PUSS/amanda


Wolfman

hejsan, igår gick det bra på motionsdansen;) det var jag, tina, alice, alices och tinas föräldrar + fridas mamma ;) frida kom när allt var klart, hon hade varit och ridit eller något sådant :) när jag kom hem pluggade jag lite franska och det gick väl sådär ;)
idag så hade vi då provet och det gick sådär, det var verkligen inte så stort :) imorgon blire bio, jag, robin, emma & tina ska fara och se "Wolfman", det blir nog roligt ;) jag hoppas att det är bra! ikväll ska jag till nordanå med familjen och se på någon show, jag orkar inte... ;) efter det ska jag packa till imorrn =) annars är det nog inget nytt ;D bye!


Dax att sova.

Tänkte nu göra ett kort litet inlägg nu innan jag ska gå och sova, och det ska göras mycket snart då jag börjar känna mig sisådär hyfsat trött..
Men i alla fall, var ju som jag sa innan på ridhuset idag och det gick verkligen super för att ha varit så länge sedan han fick följa med och hoppa:) Till en början kom vi mer eller mindre fel mot alla hindrena men efter några gånger kändes han verkligen superfin, så jag är jätte nöjd idag!:)
När jag kom hem var jag duktigt och stöckade bort lite i sadelkammaren, gav hästarna ny mat och vatten, fyllde även massvis med hö påsar.
Sen har jag bara hunnit med att duscha och käka glass nu, men ska alldelens strax gå och sova så jag orkar lära mig nått av vad alla lärare nu babblar om(?!)..


Kan väl säga att jag kommer se ut lite som herr isbjörn imorrn på skolan om jag inte gå och sover nu.
Sååå, godnatt alla tröttisar!!
/amanda


sluta med planer..

Blev inte som planerat igår, utan istället för att rida blev min häst skodd bak, istället för siretorp blev det stallet här hemma. Men läxan gjorde jag i alla fall, fast bra kan jag väl inte påstå att den var. Fast jag han inte ens göra den idag på lektionen, utan kommer få göra det på måndag istället. Så får träna ännu mer..

Idag har jag som vanligt varit på skolan, har dock inte åstadkommit så mycket men vad gör de?
Sen kan jag väl säga att planerna för dagen inte är särskillt stora, utan ska på ridhuset för jag har ju hoppspec ikväll och det kommer säkert bli super, för Galliano(;*) ska få följa och han har inte fått det på mega länge!

Men ska gå och käka nu, sen ut till stallet.
Fast jag kan väl bjuda på två gamla bilder på oss tre tjejor, som hittades på min dator igår.
  
PUSS/amanda


Bullar, elr?

hejsan, ska bara slänga in ett inlägg för att få igång bloggen, även om det nog inte behövs ;) ikväll drar jag och tina till boliden för att sälja fika på motionsdansen med frida :) det blir nog roligt, men jag vet inte hur det blir med bullarna man ska ha med sig...  jag tog bullar åt tina förra gången och tänkte göra tvärtom denna gång. men när jag sa det så sa hon att hon typ inte hade några, och vi har inga... så jag vet inte :/ man får väl hoppas på att det löser sig, jag har iaf inte tänkt ta med nåt då.
menmen, just nu ser jag på "Top Model", det äger ;) imorgon, liksom matilda, har jag franskaprov ;) jag har ingen aning om hur jag ska få ett bra betyg på det men :) jag ska väl göra mitt bästa och hoppas på det, ska plugga efter motionsdans-grejen ;) men nu ska jag nog gå och duscha innan vi far, vi ska vara där 19.30 ;D så hejdå allihopa!
/ evelina

 Blir förhoppningsvis några såna hära ikv. ;)


SEMLOOOR.

Hejhej,
tänkte blogga igår men såklart ville ju inte datorn och blogg.se samarbeta..
Jaja hur som helst, nu är det iaf amanda som bloggar.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, nått förslag kanske?:)

Men det är ju fettisdag idag i alla fall, så blir nog semlor i siretorp för hela slanten, eller måste plugga lite engelska eftersom vi har någon muntlig grej imorrn. peppad till tusen!
Sen funderar jag på att fara ut och rida innan vi då ska till siretorp. Så det får bli ett kort inlägg, men skriver förmodligen imorrn, eller möjligtvis ikväll!

Avlslutar med en bild från det stora utbudet som den stationära datorn har att ge.

 Jag och Evve

HA DET!♥
/amanda

Hejsan allihopa! =)

hejhej, evelina här ;) nu har jag, vickis och matilda bestämt oss för att göra en blogg tillsammans. kommer förhoppningsvis att bli uppdaterad ofta :) men det var allt jag hade att säga, nu får de andra hälsa osv =D=D

/evve(som sagt)

nu blire lite bilder på bloggens tre författarinnor :)


 Jag och Vickis

 Matilda

 Jag

 Matilda och Vickis

RSS 2.0