Så mycket bättre, när vi är tillsammans

Hejsan, helg igen. Bara tre skoldagar kvar innan det enormt efterlängtade jullovet! :D Can't wait! Julafton spenderas hemma och nyårs är lite osäkert fortfarande. Men Albin och Emma hade en grym idé som lät jättebra, men inget bestämt än. I helgen har vi inga läxor, som tur är.
I torsdags var jag på stan med Emma, var kul att se henne igen. Shoppade lite, köpte till slut en klänning till jul och nyårs. Igår var det tänkt att jag skulle vara med Matilda efter skolan, men hon var sjuk. :( Så det får bli någon annan gång. Så jag gick på stan med Evelina och shoppade de sista julklapparna. Känns skönt att vara klar med allt sånt. Har just sett en film med familjen, nu blir det kanske en till.

Hittade denna extremt rörande video på Johannas blogg, jag utmanar er att inte börja flänna när ni ser den! ;)


All that I can see, is a freaking Lemontree

No matter how messed up life gets, there's always a way to fix it!


Den som vill kan ju ta åt sig (A)

 :D

Wiiiiiiie!

Kvällen har varit jätterolig! Började med lucia nere på efs, där jag träffade Albin, Emma och albins klasskompis Fredrik. Sen så for vi hem till Albin efter lucian och såg hockey. Sedan spelade vi kort och stretchade, skrattade väldigt mycket också. Men det var kul, kom nyss hem därifrån.
Igår så var det också en kul kväll, var på stan/bio med Tina och Robin. Vi såg Harry Potter... igen. Tina hade inte sett den så vi såg den med henne då. Men det är faktiskt roligt att se en film på bio två gånger, man behöver inte vara orolig för att gå på toa, man missar ju ändå inget liksom.
Imorgon blir det att fara till farmor och baka godis, en tradition. Så man får träffa släkten och ja, ha trevligt. Tror nog att det blir kul.

Menmen, bara 13 dagar kvar till julafton, lovely! Nu ska jag läsa lite och sen sova, blir en tidig morgon imorrn. Hejdå! :)


Grattis Tina!

Grattis på 16-årsdagen, välkommen i klubben! ;)


Julafton soon!

Nu är det bara två veckor kvar till jullov, och 16 dagar kvar till julafton. Kändes det inte som att vi nyss har börjat skolan, och nu har halva 1:an gått... Nu har vi iallafall mpr, slutar om 55 låånga minuter. Tills dess, dryga med ett arbete som jag har gjort klart. Blir förmodligen internet i brist på annat tidsfördriv.
Idag så slutar skolan 15.50, senaste dagen på veckan. Inte kul alls kan jag ju säga, men ska åka hem med mamma så jag behöver inte rusha till bussen som annars. När jag kommer hem så ska jag sova, för jag är trött antagligen. Inga läxor, vilket är väldigt skönt.
Måste köpa julklappar, har bara några få kvar men jag har inga idéer kvar snart...
Menmen, vi höres!

RSS 2.0