Who says I can't get stoned

Tyckte att det här inlägget var klockrent! :)

http://spiderchick.nu/2011/july/bra-budskap.html#comment

Pissed off

Idag sög verkligen... Jag var alltså här(på skolan) kvart över 8, skulle ha lektion halv 9. Nähä, då var den inställd så vi hade inte den. Och när vi kollade närmare på schemat så upptäckte vi att vi inte har nk heller, den är bara på vårterminen. Så vi börjar 11.50 idag. Ta mitt liv, säger jag bara. Jag kunde alltså ha sovit typ tre timmar till, men tydligen har folk inte lust att informera om såna saker i förväg. Tack för det.
Så nu har jag en massa tid att slå ihjäl och ingenting att göra, visst är livet kul ibland? (eller så int)


I wanna rock (inte gå skola)

Så kom dagen vi alla har väntat på, den 23e augusti, skolstarten...
Efter en kort start i aulan så var vi lite i ett klassrum med mentorerna, fick scheman osv. Mitt schema ser riktigt bra ut, iallafall för höstterminen, nästat termin kan det bli problem. Menmen, har två lektioner idag och får förhoppningsvis sluta lite tidigare. Vill bara hem igen så fort som möjligt, har inte sovit så värst mycket inatt.
Har funderat på en sak. Varför är det alltid svårast att somna när man behöver sömnen? Ingen aning, ödets ironi. Men snart är det lunch, svårt att vänja sig vid skolmaten efter ett sommarlov av god mat men det får gå helt enkelt.
Nu blir det förmodligen bättre uppdatering, även om jag känner att den här bloggen är en smula onödig. Men jag skriver väl en massa tråkiga saker om skolan och lägger in bra musik.
Tänkte bara skriva litegrann, ska strax äta så jag drar! Bye!


The world will never ever be the same

It's been a while... minst sagt. Men det är bara så att bloggtorkan inträffar precis samtidigt som sommarlovet och varar lika länge. Jag orkar knappt skriva det här inlägget men vädret idag har varit så dåligt så det finns inget annat att göra. Det har blåst hyfsat mycket och regnat oupphörligt. For nyss och städade, lika tråkigt varje gång men vad gör man inte för pengar. Snart äre middag och sen ska min tråkiga dag fortsätta. Menmen, imorgon är en ny dag. Bye!


RSS 2.0