Dag 29 - En låt från din barndom

Denna spelades ofta när jag var liten :) (enligt pappa alltså, jag minns den inte)


Dag 28 - En låt som får dig att känna dig skyldig över någonting

Okej, ehhh... det finns ingen låt som gör att jag på nåt sätt känner mig skyldig direkt, inte vad jag vet iallafall. Menmen, idag var tredje dagen på sommarjobbet. Fast jag var inte där, jag har varit på skolavslutning, fast inte min egen och därefter bar det av till farmor för lite "äntligen sommarlov"-fika. Det blev tårta, jordgubbar och glass. Onyttigt värre men jag tyckte att vi kunde unna oss det. Imorgon blir det iallafall back to work. Hittils har vi städat ur takrännor och spolat av fasaderna på gruvan. Vi är bara två sommarjobbare i veckan men nästa vecka blir vi istället sex stycken. Men efter det så är det äntligen sommarlovet på riktigt.
Just nu ser jag film, orkar inte hitta på nåt annat. Jobbigt att jobba, man måste älska ironin. Nej men det är inte jobbet som är jobbigt, det som är jobbigt är typ lunchen, alltså att överhuvudtaget hitta nån lunch att ta med. Micromat och kall mat, yuck! 
Men jag tjänar pengar, vilket är det viktigast... (bullshit). 

Ciaopang! 

Bjuder på ännu en Yiruma-låt.


Dag 27 - En låt som du önskar att du kunde spelaEller jag vill egentligen kunna alla hans låtar :)

Skolavslutning

Nu var det då dags, skolavslutning. Vi har den om 1 timme och 2 minuter. Sitter just nu i biblioteket för sista gången den här terminen och bara fördriver tiden. Dum i huvet som jag är så glömde jag mobilen hemma så jag ber om ursäkt om jag missat någons sms. Klantigt av mig, väldigt klantigt. Men om bara ungefär 2 timmar så har jag sommarlov! Skönt värre, fast börjar jobba på måndag på gruvan, drygt.
Annars är det bara bra, fast jag orkar aldrig uppdatera bloggen, faktum är att jag för det mesta inte orkar starta datorn. Så jag tror att det kommer att bli en bloggfattig sommar. Blir nog mest att ligga ute i solen.
Läste igår på text-tv att facebook håller på att slå ut bokläsning och radiolyssning och jag vill bara påpeka att i  mitt fall så kommer sommaren att bli helt tvärtom. Ska inte göra annat än att läsa... och jobba...

Menmen, (god jul höll jag på skriva) glad sommar allihop! :DIn the summertime, when the weather is high, you can stretch right out and touch the sky

Dag 26 - En låt som du kan spela på ett instrument

 På gitarr :)

Dag 25 - En låt som får dig att skratta


Dag 24 - En låt som du vill ska spelas på din begravning

Långhelg

Torsdag:
* Brännboll på morgonen (10.00)
* Fiske på kvällen

Fredag:
* For till Emma vid 2
* Fixade hår, grillade, hade kul
* Kubb på kvällen med folk

Lördag:
* Chill-dag

Söndag:
* For till fotbollsplanen och körde brännboll
* Chill på kvällen

Måndag:
* Solat hela dagen
* Bara varit hemma


Bilder från i fredags:

                     


RSS 2.0