Jag vet inte, jag praoar bara här så...

Fjärde dagen hos Bokia är nu avslutad, eller i mitt fall är det bara andra. Jag var sjuk både tisdag och onsdag, vilket sög. Typiskt att bli sjuk just under praoveckan...
Men de två dagarna jag varit där har varit bara bra so it's lugnt. Har mest prismärkt och fick sluta en kvart tidigare idag :O nä men det är rätt shysst att ha sovmorgon varje dag, arbetstid: 10.00 til 16.00. Imorgon är det fredag och det betyder att det inte är så långt kvar tills Teneriffa. Längtar ihjäl mig snart.
Menmen, imorgon kväll blir det thaimat på skolan och sen film med några, får se vilka. Som ett halloweenfirande typ.

För nu kommer alla grejerna på en och samma gång

Vi har nu textkommunikation och idag ska vi jobba med en grej som vi började med förra gången. Och saken är den att jag blev klar förra gången så jag har ingenting att göra nu... Så jag hoppas att jag kan smita lite tidigare. :) Men vi får se!
Jag hade iallafall tänkt ta tillfället i akt och berätta att vi ska fara till Teneriffa på novemberlovet!!! :D:D Bestämdes för bara några dagar sen men det känns jätteskönt att det blir så snart så man slipper längta ihjäl sig. Men vi ska bo på något fyrstjärnigt hotell som ser jättefint ut. Och vi ska göra massa roliga saker, typ fara på en badpark, vattendjurpark (med delfiner osv) och bada järnet såklart. 

Annars händer det rätt mycket nu. Lite redovisningar i veckan, prao på Bokia nästa vecka och sen utomlands då. Så allting kommer på samma gång kan man säga. 

 

Some say the world will end in fire, some say in ice

Helgen har som alla helger sen skolan började gått superfort. Igår var vi borta och åt hos Kågströms, där var även Emma och Albin. Sen for jag och Anton till de och vi såg en film bland annat. Men det var kul att träffa de. Ikväll for vi på bio, såg "Johnny English Reborn". Var tänkt att jag skulle se "De tre musketörerna" men ångrade mig. Och det gjorde jag säkert rätt i för filmen var jättebra. Rolig såklart och det hände grejer hela tiden.
Till veckan händer inget speciellt, ska nog fika på biblioteket med Matilda på tisdag, som vi gjorde förra veckan också. Det är verkligen en jättemysig och tyst miljö där så det är som en bra mötesplats.
Annars är det franskaprov på torsdag, usch! De goda nyheterna: Bara tre veckor kvar till lov!!! Längtar... Men veckan innan det är det prao och eftersom jag var ute i tid är jag en av de få i klassen som faktiskt har fått en en plats. Det verkar vara jättefullt överallt så jag är som lättad att jag fick en plats. Jag ska vara på Bokia, för andra gången. Men det var en hyfsad praoplats så jag orkar inte jaga runt efter nåt annat.


Don't call my name

Skoldagen idag gick hyfsat fort och sen bar det av till biblioteket för en fika med Matilda, vilket var jätteroligt för det var länge sen vi var med varann. :D
Så vi fikade lite och sen kom även Matildas broder Alfred och gjorde oss sällskap. Så vi fikade och pratade i ungefär en och en halv timme. Sen gick jag och Matilda in till stan, Alfred till musikskolan. Vi kollade runt på lite mobiler eftersom vi båda två ska köpa en ny.
Så nu ska jag bara kolla runt lite på internet och sen är det kirrat. Blir nog toppen!


Fivehundred, twentyfivethousand, sixhundred minuts

Har samhälls nu och vi sitter i datasalen. Vi har just gjort bort våran redovisning vilket känns jätteskönt! Inget mer att oroa sig... förutom det jättejobbiga matteprovet på torsdag som jag inte fattar något av. :S Det känns inte så jättebra men jag ska råplugga varje kväll fram till provet så förhoppningsvis kan jag nog för att få godkänt på torsdag. Wish me luck!
Helgen gick väldigt snabbt, som alltid. I lördags var jag ute och fotade en massa bilder till boken om mig - framsidan. Det blev ett par fina naturbilder från strå och lite andra ställen runtom sandfors. Så det blir nog bra, känner att mina inlägg är fruktansvärt dryga. Jag kanske ska börja skriva om intressanta saker som händer istället för att försöka fylla ut texten med värdelös tankar osv. Får bli ett nytt projekt! :D

RSS 2.0