DAIMGLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSS

JAG GILLAR GLASS!


Go, hobbits, GO!

DANIEL OCH MINNAH VIDARE I IDOL!!!
Måste bara bli så helt enkelt, de är de två bästa i kvällens avsnitt. Menmen, har just haft ett jättehårt träningspass med Tina. Först var vi ute och sprang och sen så körde vi jättejobbig styrketräning. Men det kommer iallafall att kännas imorgon, garanterat. Har lite ont i ryggen men det är inte så farligt. Nu ska jag nog snart sova, är jättetrött. Imorgon blir nog en vanlig dag, men det har ju ändrats förut... Gonatt!


Up in the Air

Tjabbalabala, ja ni vet.
Gårdagens glädje: Andreas Weise gick vidare i IDOL!! :D Röstade på han två ggr, hehe...
Menmen, idag så slutade vi halv 11, typ härligt?! Gick in till stan, åt lunch på Subway och for med 12-bussen till Kusmark. Blev hämtad av pappa där så jag var väl hemma kvart i ett. Alltså sweeet. Vi hade alltså ingen matte, ingen mediaproduktion och ingen engelska. Great alltså. Har nu även hunnit göra matten som vi skulle ha gjort, jobbar på med engelskan och vi fick ingen läxa i mediaproduktion. Har franska-glosor till fredag, så ska öva på de sen.
Imorgon blir det nog att fara på hockey med Tina, Alexandra, Madelen, Andreas och kanske Robin om jag har förstått det hela rätt. Men det blir roligt, var längesen jag var på hockey, hihi. Men nu ska jag fortsätta med engelskan, söka fakta om japanska turister i Sverige.
Visste ni att...
- De flesta japaner är dåliga på engelska?
- De har kortast semester i världen?
- De tycker att norrsken är magiskt?
- De klagar aldrig och är mycket artiga?

Bara lite av faktan som jag hittat, faktiskt hyfsat intressant, även om jag kan tänka mig att det inte låter så. Men hejdå! :)

I must confess I lose myself

Hejsanhejsan.
Har just kommit hem från en helt underbar kväll med tjejerna. Dvs Emma, Alexandra och Matilda. Var väldigt längesedan man hittade på något med Matilda så var kul att träffa henne. Blir kanske att göra nåt med hon på fredag också eftersom att vi båda slutar kriminellt tidigt, klockan 12. Men iallafall, kvällen eller snarare eftermiddagen var jätterolig och fylld med många skratt.
Det började med att jag gick in till stan med Johanna och Evelina. Sedan så mötte jag Alexandra på stan och vi gick omkring först litegrann innan vi satte oss på ck, utanför caféet. Vid fyra så kom Matilda och Emma, vi satt och pratade ett tag innan vi begav oss till Monaco för att äta middag. Det blev pizza, och mycket snack såklart. Sen när vi skulle betala så hade de slut växel i kassan, illa. Så hon i kassan gick in i köket för att hämta det, och då passade vi på att proppa fickorna fulla med godis från en skål på disken. Hehe...
Men sen så gick vi mot busstationen och jag hoppade på bussen hemåt. Kom hem just innan sju. Nu ska jag plugga matte och sen äta tårta efter VÄRLDENS BÄSTA PAPPA fyller år! Grattis säger vi till det. Menmen, nu ska jag som sagt plugga.




Living for the day

Dagen har varit händelselös men kollade upp en sak på Wikipedia, kändisar som fyller år samma dag som jag. :)

 Alexander Skarsgård

 Rachel Bilson

Även Sean Connery och Claudia Schiffer. :) 


lördag

Nu till den vanliga helg uppdateringen.
Den här veckan har gått jätte fort, men det har inte hänt mycket annat än det vanliga, förutom att vi var till villvattnet på onsdagen och körde häst med såna här större vagnar, som man använder i typ maraton kanske?
På kvällarna har det blivit lite plugg, massa gott skratt och alldeles för mycket godsaker:P Men till veckan blir det att börja om med godis,chips och läsk löftet med lucas om jag inte minns tokigt? Sen ska jag och Jennifer kanske börja gymma till veckan, fast det är inte säkert då inte hon är särskilt kry nu, hon har typ feber. Men annars kanske man kan följa någon annan, men det skulle säkert bli pinsamt då man är så jäkulst otränad..hehe. Funderar förresten starkt på att fara på någon vattengympa i veckan, eller ifall jag får med mig någon, för jag vill som helst inte fara själv. Vi får väl se hur det blir:)
Btw imorrn flyttar Anna och Peter in i vårat hus, så då blir det fullt hus igen.

Igår blev det helg och jag tog bussen till stan, åt där och tog sen bussen till ersmark och gick in till ridhuset för att sen åka hem med mamma när hon slutat jobba. När jag kom hem for jag ganska direkt ut och red, det gick typ jätte dåligt, han kändes nästan halt, tror dock det kan ha varit så att han bara var stel. Men ska se om det är bättre idag, om inte stryker jag mig från tävlingen imorrn. Nu åter till gårdagen när jag kom in från stallet gick jag direkt in i duschen för att sen direkt efter det somna på soffan, typ klockan 21.00:O:O:O

Idag blev det upp kring 7 tiden och fika för att sen bege sig mot ridhuset för att vara funktionär på häst dressyren. Jag höll bokstavligt talat på att frysa ihjäl, fy tusan så inte kul! Kom hem för snart 2 timmar sen och har nu åter fått värmen, så nu är tanken att jag ska fara ut och rida. Sen när jag tycker mig ha ridit klart ska grannen komma över och få rida en lite sväng, blir nog super:)

Ojojoj.....nu blev det ett mycket lång och mycket tråkigt inlägg.
Tror vi får spetsa det med en fin bild på galenpanna:*


11 timmars sömn, lovely<3

Emma for just hem, så jag är just nu ensam hemma. De andra är i Boden hela dagen så ska nog se en massa filmer, och göra läxa också förstås... hehe. Men det var kul igår, vi såg film tills ungefär ett. De andra hade då redan lagt sig så vi var som tysta. Sen imorse så vaknade jag först klockan sju och somnade om. De andra for vid halv åtta så det var som tyst efter det. Vaknade sedan halv ett och då hade Emma just vaknat också. Så vi steg upp efter en liten stund och åt lunch. Sen såg vi ännu en film och sen såg vi även lite tv innan Emma skulle hem.
Annars är det väl inte så mycket på gång. Menmen, film väntar. Hejdå!

 Den här killen är så sjukt bra på att sjunga! :)

I'm leaving on monday morning

Hallå!
Har just kommit hem från skolan och är jättetrött just nu. Kanske ska ta en powernap innan FINA EMMA(jag vet att jag är en härmis Emma ;)) kommer hit för att se film. Har inhandlat lite gott på stan idag. Idag så har vi haft franska och idrott. Franskan var jätterolig, fyra fransmän, eller; 2 tjejer och 2 killar från Frankrike kom dit. Vi gjorde iordning frågor om Frankrike i onsdags och läste då bara upp de idag. Och de från Frankrike svarade då på frågorna, och de var i våran ålder så det var som chill. Det var två av de som pratade mest, Dylan (kille) och Sara (tjej antagligen). De andra hette Jimmie/Jimmy och Sara(igen).
Menmen, nu ska jag kanske städa rummet litegrann så man kan vistas här inne. Det är som lite tveksamt om man kan det just nu måste jag erkänna. Men nu orkar jag inte längre, ska lyssna på musik, sen städa och sen typ bara vila eller halvsova.
Hare gött!


"Jag ska bära dig så långt vingarna bär" - Dýlla

Skolan har varit okej idag, slutade tolv. Sen gick jag, Johanna och Evelina hem till Johanna ett tag. Där körde vi wii och sen så gick jag ner på stan igen för att möta Elin. Men mötte Emma innan och vi gick med Elin sen. Stötte på Madde och Tina också. Hann gå in på Gina och köpte en jättefin kofta. :)
Dagen avslutades med körkortskurs, som jag nyss kom hem från. Vi var på den i Boliden, från 18.00 till 21.50 ungefär. Det var som drygt men han som var där från trafikskiten var jätterolig och gjorde det intressant. Dessutom fick vi fika, hehe... 
Imorgon så går jag skola till tolv igen, ska sen ut på stan. Först ska jag till biblioteket och lämna igen några böcker, sen ska jag på ica eller nåt och köpa nå gott till kvällen som ska spenderas med Emma och en bunt filmer hemma hos mig. Blir nog jätteroligt. Men nu ska jag sova för jag är JÄTTE trött. Harebra!

 


Don't worry, be happy

Idag så har det varit en jättehärlig dag. Kom till skolan och hade först franska. Den slutade kolckan tio, sen så sa nån att min halva av klassen inte hade mediaproduktion. Och den är två timmar lång, sen är det lunch och sist matte. Så istället för att ha ett tre timmar långt hål så fick vi jobba ikapp på matten hemma. Så jag typ halvsprang in till stan och tog bussen som gick till Byske. Jag hoppade av i Kåge och åkte hem med pappa därifrån. Jag var hemma vid elva och det var väldigt skönt att vara hemma så tidigt. Såg då en film och gjorde klart matten. Sen så tog jag det bara lugnt och så har dagen fortsatt.
Just nu ser jag en film som jag köpte förra veckan, "Lost in Jane Austen". Den handlar om en tjej(som älskar boken Stolthet och Fördom) som Byter plats med Elisabeth Bennet, från "Stolthet och Fördom". Sen går det som det går, handlingen är samma som i Stolthet och Fördom. Den är hyfsat bra hittills men jag måste nog komma in i den mer. Den är tre timmar lång. Hehe...
Den kanske inte lät så bra men det är svårt att förklara. Man måste se den för att fatta nåt. Menmen, nu ska jag ägna mig mer åt den och mindre åt bloggen, förlåt! ;)
Au revoir!




MPR

Hejhej, mediaproduktion som vanligt. Men idag har det varit kul, vi har fotat med olika inställningar osv. Men det blev jättefina bilder iallafall. Flumm... Men nu ska jag nog ägna mig åt skolan, hehe. =) Bye!

En av bilderna som jag tog. Modell: Linnea :)

It's time to trust my instincts!!

Så fantastiskt bra låt säger jag bara.


We were laughing in the pouring rain

Just hemkommen från fotbollen och nu väntar läxa. Menmen, på fotbollen så vann Storm. Jag vet inte riktigt vad det blev för jag satt och flummade med Emma, Lovisa och Elin. Men det var riktigt trevligt. Igår så drog jag, Emma och Albin till Siretorp där vi spelade spel med några. Sen så for vi till Vickis, och vi pratade lite. Var som kul att träffa henne också. Sen så for vi hem igen och jag såg en film innan jag somnade.
I helgen så har R, J och L varit här. Det har varit rätt jobbigt, väcktes av skrik och gråt imorse. Usch...
Skola imorgon, känns inte så jättekul. Men veckan blir nog rolig, ska hitta på nåt med Matilda och Emma nån dag. Annars vet jag inte, men jag skriver väl imorgon eller nåt. Kände att jag inte hade nåt mer att berätta just nu, hehe.
Menmen, ska inte dra ut mera på lidandet nu, hejdå!

 Gammal bild på bästaste Emma :)

skola, skola, ännu mer skola

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej, ungefär.
Nu är jag hemma igen i lilla byn svedjan, kunde inte haft roligare. Nae men inte händer det då mycket här inte, man degar sig bara genom timmarna, timme för timme.. Fast å andra sidan kan man då bara koppla bort allt och ta det lugn och ladda om för nästa vecka:)

Imorgon är det tävling för min och Gallianos del, jag peppar till tusen, eller jag försöker väl kanske intala mig själv till att peppa? Jag vet inte. Men det blir nog bra med tävling imorrn! Hoppas då på två felfria rundor, dvs inga vägringar, nedslag eller tidsfel:) Fast vi får väl se hur det blir.

Egentligen vet jag knappt vad jag ska skriva om(eller skriver om), men tänkte jag kan försöka fixa ihop ett litet inlägg nu när jag har tid för en gångs skull. Men nu har jag verkligen ingenting mer att skriva om. Fast tänkte jag kan bjuda på lite bilder istället:) Enjoy!

observera att en del bilder är tagna med mobilen därav kvallan..












nu orkar jag inte lägga in fler, ska gå och sova så jag orkar upp imorrn,
GODNATT PUSS!


Every day is like a start. Ups and downs, tears and laugh. We never stop, just fight.

Okej, helt ärligt så ser vissa videor bara ut som skit. Men då kan man blunda och bara lyssna på låten. Nu kommer tre internationella låtar som är bra. Och med internationella så menar jag inte USA. ;)







?

Jag vet inte längre


Drygt som bara den...

Mediaproduktion igen, men blir denna gång ett ytterst kort inlägg. Hihi, läraren kommer strax så det gäller att skynda sig. Idag går vi till 15.50, jättedrygt... Ska kanske åka hem med mamma, med tinas pappa eller med bussen. Ingen aning just nu. Men nu kommer läraren, ciao! =)

prytt

Hej jag sitter nu på Nickes dator och gör absolut ingenting. VÄLDIGT INTRESSANT........
Nae men nu ska jag vara social med Nicklas och Jennifer:):):):):):):) alltid lika kul, elleerrrrr?
PUSS


You're not gonna loose control

Har egentligen inte tid att skriva just nu, har två läxor och ett prov till imorgon. Inte så värst kul. Men på torsdag så har vi sovmorgon och sen på eftermiddagen så ska vi på "utflykt" med klassen till Kyrkholmen. Blir nog roligt, fredagen rullar på som vanligt.
Idag på sista lektionen så var vi hela fem stycken, wow... Det berodde på att man fick fara hem och jobba ikapp istället om man ville, men bussen går ju tre till mig så jag tänkte att det var lika bra att få det bortgjort och annars hade jag haft ännu mer att göra så.
Nu så är vi bara 29 i klassen, en kille hoppade av idag. Blir kanske så att en tjej tillkommer, men får se. Det blir nog bra vad som än händer.
Planer inför nyårs... hmm. Blir nog att hitta på nåt med Emma (om hon vill?) och Tina om inte hon är upptagen. Kan ju självklart bli fler också. Men allt är lite oklart just nu. Men det löser sig nog även det. Annars vet jag som inte vad jag ska säga. Ska nog försöka plugga lite nu så jag kan få lite sömn inatt. Hare bra!

 

Pressure, pushing down on me

Hjälplösheten... att inte veta vad man ska göra, eller säga. Att bara titta på medan någon man älskar sakta tynar bort. Och man vet inte hur man ska stoppa det. Hur man ska göra för att försöka ställa allt tillrätta. Den känslan är nog det värsta som finns. Just det att inte veta, att inte vara säker. Det är hemskt. Att veta att om man säger en stavelse fel så kan det vara ödeläggande. 
Hjälplösheten, hoppas att ni aldrig måste uppleva det för det är inte trevligt på något sätt.
 
Avslutar med en låttext från en bra sång:

You're going to be okay
That's what's going to happen
Everything's okay
We're right here beside you
We won't let you slip away
Plan for tomorrow
'Cause we swear to you
You're going to be okay


YEAY

Jag avskyr att se vilken dålig uppdatering som den här bloggen har..
Men Evelina kämpar på:)

Veckan har bara rullat på, vi har avslutat vårat första uppdrag, varit på studiebesök i Boden, fått våra matte och engelska böcker. Så vi kommer börja ha vanliga lektioner i två timmar på fredagarna med början av fredag till veckan:)
Har dock inte sovit särskillt mycket den här veckan, typ några timmar per natt, men har kämpat mig upp vid 7 tiden varje dag ändå för att släppa ut hästen osv.
BRA JOBBAT!

Utöver det måste jag bara säga att jag går på VÄRLDENS BÄSTASTE SKOLA!:D:D:D:D
OCH har världens bästaste kompisar osvosvosv.

Nu till en random bild, från burträääsk. NI ÄGER!♥


Ingen som lättar någon annans börda i den här världen är värdelös - Charles Dickens

Har nu kommit hem från en väldugt trevlig kväll. Först for jag till Tina och vi satt vid datorn och såg Idol. Sen så kom Vickis(efter ett lååångt tag). Men sen så såg vi litegrann på "Pirates of Carribean", ettan. Men mest pratade vi bara, om skolan, elr skolorna, klasskompisar osv. Vickis hade dock inte sovit något förra natten så hon var hyfsat trött. Ungefär vid elva nån gång så skulle Vickis fara och då passade jag på att fara också. Skulle nämligen cykla hem, fick ingen skjuts, så jag tolkade först med henne till hennes korsning. Det var lite nervöst men funkade fint. Med tolkade menar jag att jag höll i cykelstyret med ena handen och hennes moppe med andra. Ibland blev det lite läskigt, men vi klarade det. Sedan så delade vi på oss, skulle ju åt olika håll. Och jag har en cykellampa på min cykel, så det var ingen fara med mörkret. Eller det trodde jag iallafall...
När jag hade cyklat en liten bit så störde jag mig på att cykellyset satt lite snett, så jag sparkade lätt på den. Och då slocknar idiot-lampan. Men det var ingen fara, för det var bara en kort sträcka som var utan gatlysen. Men när jag just har cyklat förbi den sträckan och det är ljust hela vägen hem, vad tror ni händer? Jo, de satans gatlysena slocknar!!! Hur shysst är det?! Så jag cyklade mitt på vägen, för att inte tappa bort mig. Såg ungefär lika mycket som en blind råtta (mina liknelser är inte de bästa). Tur bara att ingen bil bestämde sig för att dyka upp. Men ljuset på tunneln var den enda lampan i Sandfors, och den satt bredvid skolan. Så jag kunde iallafall se åt vilket håll jag skulle.
Nu är jag äntligen hemma iallafall, ensam vaken. Men det blir nog att se någon film och sen sova, imorgon blir det att chilla. Far kanske med Tina till Leo's Lekland, vi är inte töntar, just so you know. Menmen, hare!

 Gammal bild tagen i Strå :)

Moviestar, moviestar, does whatever a moviestar does

Dagen har gått rätt så fort, blev lite tid på stan med tina innan jag for hem. Ikväll ska vi nog ha filmkväll, jag, tina och vickis. Blir nog kul, imorgon vet jag inte vad som händer, ska nog försöka plugga lite. Vet inte vad jag mer ska skriva, blir nog att berätta mer imorgon, om ikväll. Hänger ni med? ;)
Menmen, hörs imorron då! So long!

De bästa av de bästa<3

Och han tog den långa vägen hem...

Kvällen har spenderats med Tina<3 Vi lyssnade på grymt bra musik, såg idol och dansade/rörde oss. Men det var kul, nu ska jag läsa lite och sen sova. Hörs imorgon då :)

 Cooling :)

I'm so tired, I want to sleep

Har medieproduktion nu... inte speciellt kul. Våran lärare har gått nånstans så vi skulle tråka ett tag typ. Rätt så drygt, sen har vi lunch och matte. Slutar kvart över två, blir kanske att lifta hemåt med Tina och hennes mamma. Vi sitter på värsta high-tec datorerna så man fattar ingenting. Men det är väl lite kul också, kände att det här var ett hyfsat värdelöst inlägg. Längtar hem...
Igår var det shopping som gällde, gick med Elin och mamma. Vi köpte bl.a. skor, ett armband och en skjorta. Åt middag i bilen på vägen hem, hade köpt mackor på subway. På kvällen gjorde jag lite läxor, sen såg jag lite tv. Men det var som en kort dag kändes det som. Ikväll ska jag göra lite läxa, men blir nog att se nån/några filmer också.
Vill inte gå skola längre, nån som är på att hoppa av? ;)
Annars inget nytt tror jag, vet inte vad som händer i den närmaste framtiden. Längtar redan till sommarlovet, illa... Men nu låter jag lite för deprimerande. Lite kul är det också, (men inte mycket). Lunch snart iallafall, sen är mattelektionen inte så lång tror jag.
Skriver nog mer ikväll kanske, kan inte koncentrera mig just nu.
SEE YA! :)

I don't wanna lose control


Come back to life


If I could turn back time

Förlåt för den taskiga uppdateringen, men ja, har haft mycket att göra och tänka på. Idag hade vi quigong på gympan, faktiskt rätt kul. Mm...  

Jag vet inte riktigt vad man ska tänka och tro. Förvirringen är kort sagt stor, fattar ingenting just nu. Längtar bara tillbaka till den tiden då livet var okomplicerat, och när jag tänker så, så tänker jag faktiskt på Boliden. Våran klass var så himla underbar och man hade alltid kul. Nu är det en ny skola, en ny klass. En ny början är inte alltid kul...
Jag saknar bara alla som man kunde prata med, lova att vi ska försöka hålla kontakten!

Med det sagt så avslutar jag nog nu, har nog ingen speciell kommentar om vad som har hänt.
Men imorgon så blir det en kort skoldag och sen filmkväll hos Tina. Det blir nog hon, jag, Robin och kanske Emma & Albin. Vet inte riktigt, men jag sover typ över hos henne och kör moppe hem på lördag med henne. Den är äntligen lagad, för andra gången. Menmen, på söndag blir det dop, annars inget planerat. Tja!

If I could turn back time...


RSS 2.0