GOD JUL VÄRLDEN!

Dags att ta på sig de finaste kläderna, sätta på sig ett happy-face, stressa för att hinna klart med alla förberedelser och somna till Kalle Ankas jul.
Känns som att det var jul nyss men bevisligen så var det ju ett år sen, nåja. Julkänslan kom igår kväll, så det var i sista sekunden. Imorse sjöng vi för Lukas och åt tårta. Det finns vissa fördelar med att ha en bror som fyller år på julafton... hehe.
Nu ska jag då byta om och börja öva på mitt god jul-leende samt ignorera bråken som uppstår när någon inte vill duscha..

 Solnedgången i Teneriffa, fin men kanske inte jättejulig... aja =)

I admit it's not my best disguise

Kom hem från stan för ett tag sedan, har varit på bio med Emma, Robin och Albin. Vi såg "Sherlock Holmes - A game of shadows" och den var jättebra. Personligen tyckte jag att den var lite roligare än ettan och den innehöll lite mer effekter. Jag tyckte att slutet var helt fenomenalt och även det en smula humoristiskt. Filmen bjöd på mycket smarta moves och allmäna "clever" saker. Den var allt som allt väldigt rolig och mycket sevärd. Det kan vara lite klurigt att hänga med så man kan inte sitta och tänka på annat halva filmen.

Annars har jag haft en ledig dag idag, kändes hur skönt som helst. Jag har bl.a. bakat och sett en julfilm, mest för att komma i stämning. Bara tre dagar kvar till julafton nu... (men det har väl de flesta koll på redan)

 Grymt bra...


She must be an angel, cause I am in heaven

Har grafisk kommunikation nu och vårat arbete är äntligen klart, wohoo! Synd bara att vi har fem miljoner andra saker kvar i veckan... Men det är åtminstone bara två veckor kvar tills jul, längtar... :)
Annars inget nytt måste jag säga, har köpt alla julklappar vilket känns otroligt skönt. Glad att ha det bortgjort. 

Blev ett kort inlägg men sanningen är att jag inte har mer att skriva. Jag kan förstås prata på om oviktiga struntsaker men det är inte min stil. (självironi) Menmen, ska snart bege mig mot skolmatsalen och äta blodpudding. Och med äta menar jag lämna allt och bara äta mackor.  

"Killing people is easy, being politically correct is a pain in the ass" - Achmed the dead terrorist

Så här i juletider tänkte jag lägga in lite julbilder. Har förresten just provat göra lite pepparkakor av min helt hemgjorda pepparkaksdeg och det blev jättegott! Ska göra det till en tradition att göra helt egna pepparkakor istället för att köpa hem färdiglagad.

   Mamma tvingade mig att hänga upp tofsarna, är inte ett Maria Montazami-fan...


RSS 2.0