Wiiiiiiie!

Kvällen har varit jätterolig! Började med lucia nere på efs, där jag träffade Albin, Emma och albins klasskompis Fredrik. Sen så for vi hem till Albin efter lucian och såg hockey. Sedan spelade vi kort och stretchade, skrattade väldigt mycket också. Men det var kul, kom nyss hem därifrån.
Igår så var det också en kul kväll, var på stan/bio med Tina och Robin. Vi såg Harry Potter... igen. Tina hade inte sett den så vi såg den med henne då. Men det är faktiskt roligt att se en film på bio två gånger, man behöver inte vara orolig för att gå på toa, man missar ju ändå inget liksom.
Imorgon blir det att fara till farmor och baka godis, en tradition. Så man får träffa släkten och ja, ha trevligt. Tror nog att det blir kul.

Menmen, bara 13 dagar kvar till julafton, lovely! Nu ska jag läsa lite och sen sova, blir en tidig morgon imorrn. Hejdå! :)


Kommentarer
Postat av: E

hahah kvällen var allt bra underling på nå vis, ofta man i vanliga fall sätter sig på golvet och börjar stretcha?! :P menmen, det är ju samtidigt vi i ett nötskal :D love it! <3

2010-12-12 @ 22:03:40
URL: http://emmaahaggman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0