Tell the world I'm coming home

Inne på sista veckan nu, sista rycket innan mina tre sista sommarlovsveckor. Helgen som var spenderades åt att vila mest. Men i lördags var vi hos Liedgrens och där var även Emma. Så det var kul att träffa henne. Vi åt grillat, supergott var det. Sen spelade vi spel, jag, Emma, Albin, Elin, Anton och Lovisa. Sedan kom Burre och vi alla for till Strå och badade. Det var kallt men uthärdligt efter ett tag. Sen for vi tillbaka och spelade lite mer spel innan vi for hem.
Så fyra dagar kvar på jobbet och på fredagen så blir det part-ey! Nä men då ska vi ha nån slags picknick tillsammans med de från Kåges kyrkogård. Det är en avskedslunch för oss tre-veckors jobbare. Så det blir nog väldigt kul. Ser fram emot att ta det lite lugnt på jobbet för en gångs skull. Det har varit hårdare att jobba i Kusmark än det var i Björkdalsgruvan. Inte helt ok. Menmen, ska sluta på topp nu.

Videor från årets "So you think you can dance"SYTYCD

I förrgår såg jag då "Harry Potter och Dödsrelikerna del 2" och den var awesome!!! För att citera Barney i How I Met Your Mother: "It's everything I wanted, and more!"
Slutet var perfekt och som i boken, faktum är att de hade fått med de mesta från boken. Och det var det jag hade varit lite orolig för, att de skulle hoppa över nåt bra ögonblick. Men den var helt enkelt grymt bra.

Imorrn drar vi på semester, ner mot Sundsvall och Ö-vik. Det blir nog bra, vi ska bada m.m. Blir att ta ledigt ett par dar från jobbet men det gör inget för mig, behöver inte pengarna så mycket.I'm walking in the air

Nu är jag inne på mitt andra sommarjobb. Det är på kyrkogården i Kusmark. Det är lite trädgårdsarbete, idag har vi t.ex. rensat ogräs från alla gravar, vilket tog hela dagen.
I söndags var vi och badade i Byske, liksom i fredags. Stora vågor och mjukglass - ibland leker livet verkligen. I lördags var vi på 50-årskalas i Piteå. Vi var på Dollarstore, badade inne på badhuset + havet och på kvällen åt vi en god middag till en rockshow. Den var grym, bilder kommer senare.
På torsdag ska jag, Lukas, pappa och Elin fara på bio och se Harry P, sista delen alltså. Kommer att bli grymt, har sett fram emot den filmen länge nu! :D

So long, s****rs! ;)

Bara för att: Min favoritkaraktär i Criminal Minds.


Dag 30 - Din favoritlåt från denna tid förra året

ySista låten på listan, så nu blir väl uppdateringen ännu taskigare. Nä men jag orkar verkligen inte uppdatera så mycket på sommaren. Idag har vi spelat lite minigolf och varit på fotbollsmatch. Jag väcktes åtta imorse till ljudet av en elvisp. Kul värre.


The law of four - who is 67?

Dålig uppdatering på sistone men förra veckan och veckan innan det jobbade jag hela dagarna och orkade inte skriva nåt på helgerna. Nu är det dock sommarlov på riktigt, fast vädret är inte på topp men.
Igår såg jag iallafall filmen "Shutter Island". Den var egentligen jättebra, men man blev helt störd av den. Slutet var riktigt dåligt. Men det är den sortens film som vinner Oscars för att den är så överlägset intellektuell. Men ja, jag tyckte att slutet sög iallafall.
Jag gick och lade mig två och gjorde misstaget att börja läsa en bok. Och jag kunde verkligen inte sluta, så bra var den. Så jag läste tills den var slut, och då var klockan halv fem. Så det blev en trött dag idag. Menmen, vädret gör en en smula deprimerad men jag har en massa filmer på min dator som jag inte sett än så det är lugnt.


RSS 2.0