The end of ESC (för i år)

Ja, då är det slut... Årets Eurovision Song Contest är avgjord och vinnaren blev...... TYSKLAND! =D Var faktiskt riktigt bra, men Norge var bättre. Menmen, det kan inte hjälpas. Iallafall låten heter "Satellite" och sångerskan heter Lena Meyer-Landrut.


Friday night

Gårdagens kväll var sjukt rolig! Först så kom Emma till mig, och sen Tina. Vi gick då ner till efs och såg en musikal som bl.a. mina småbröder var med i. Efter en stund så kom även Vickis dit ner. Musikalen var rätt bra, de var jätteduktiga på att sjunga. Sedan fikade vi lite och stack sedan till Vickis. Emma, Tina och Vickis körde sina moppar. Min är ju sönder. :( Men jag åkte med Vickis. Vi var hos Vickis ett tag, typ längre än väntat men sen for vi till Tina. Vi hade varit hos Tina en liten stund innan Albin kom, då gick vi ut och började grilla marschmallows = gott! Sen hade vi just börjat spela kubb (jag, abbe och emma mot tina & vickis) då Robin kom. Han var i samma lag som Tina och Vickis.
Jag minns inte riktigt vem som vann men jag tror att vi förlorade... Haha, menmen sen så grillade vi och var typ allmänt flumm. Sen så körde vi kubbturnering. Vi hade tre lag, jag & Vickis, Albin & Emma och Robin & Tina. Albin och Emma vann först över Robin & Tina. Sedan vann de även över jag och Vickis. Till slut så vann jag och Vickis över Robin & Tina. Efter ett tag så for Robin hem och sen så skulle Albin också fara. Men då funkade inte sexhjulingen som Albin kom dit med så då skulle Vickis köra hem han. Men då så for vi alla till Granå för att titta på "spökkvinnan" (se min blogg). Vi stannade i Sandfors för att vänta in alla. Och då kom även Robin, han hade sett när vi hade kört förbi. Albin for hem istället men vi andra fortsatte till Granå. Spooky... Men sen så hade de målat den rosa... suck!
Efter det så vände vi hem till Tina igen. Men det var bara jag, hon och Emma som for dit. De andra stack hem. Vi lade oss typ och snackade innan vi somnade.

Imorse vaknade vi vid elva och chillade tills jag åkte hem med Emma vid kvart över ett. Sen såg jag först en film: "Transformers", som är väldigt bra!! Sedan följde jag med resten av familjen till Kågströms, där vi åt. Sedan körde jag lite wii med Albin, jättekul. Sedan åkte jag hem med pappa när han skulle på jobbet och nu gör jag typ ingenting. Ska strax se "Kick-Ass", har sett halva och den verkar skitbra! =D
Menmen, hejdå!

Blir en bildbomb från igår också! =D

                           


Musik <3

Har varit URUSEL uppdatering nu. Skärpning... Menmen, orkar inte berätta om resan eller helgen, ska nog göra det på andra bloggen. Lägger bara in massa grym musik just nu. =D enjoy!



 Fantastiskt fin låt!

 Också väldigt fin och bra! :)



 Inte originalet, bättre!

/ Evve

reeead

STIRRA I 30SEK PÅ DEN HÄR BILD, OCH KOLLA SEDAN PÅ DIN HAND!


                                                                                                                    MVH/Amanda & Matilda.


TURKIET

Nu sitter jag och Matilad i datasalen för att fin slipa en svenska uppgift. Som skulle varit klar för ett bra tag sedan, men vad gör det? Vi tänker ju iaf lämna in den:P
Om ungefär 10min börjar vi språk. Inte särskillt kul faktiskt.. Men det funkar. Efter det blir det lunch, läs, matte och slöjd för min del. Men för Matilda, Evelina och Tinas del blir det mest troligt att ta två bussen till stan. Köpa in de sista grejerna innan vi far imorn.
Själv ska jag hem och packa, har inte ens börjat, hyfsat illa i know! Sen ska förresten Anton följa mig hem också. Han kommer nog få hjälpa mig packa den stackarn:)

SEN TAGGAR VI TURKIET!!!!!!!!!!!!


Fast kan bli lite dåligt med uppdatering när vi nu är där borta, men vi ser väl när det dyker upp något inlägg:)

HA DET BRA SÅ LÄNGE!


Sista inlägget innan resan...

Som titeln antyder så blir det här mitt sista inlägg innan jag, Vickis och Matilda far bort. Vi har försökt hålla det hemligt men nu skriver jag om det. Vi ska till Turkiet med jag och Vickis mammor, vi ska bo på Kleopatra Dreams Beach. Det är ett fyrstjärnigt hotell och vi kommer att ha all inclusive, dvs vi kan typ gå till baren och be om en dricka eller nåt när vi vill. :) Väldigt nice. Vi far på fredag morgon, vid åtta och kommer hem fredag nästa vecka.
Menmen, nu ska jag packa vidare, vi kanske skriver någon gång från därborta men annars blire nog dåligt med uppdatering.
Btw, ska fara till stan med Vickis och Tina imorgon, blir lite sista-minuten shopping. Jag ska leta efter några solbrillor och shorts. Men vet inte om det blir något köp dock... får se. Men hejdå allihopa, ha en bra vecka. Det ska iallafall jag ha! =D

/Evve

 Mamma har beställt lite turkisk valuta (lire) =)


Onsdag

NP i kemi avklarat! Hoppas åtminstone på ett G..
Beep-testet avklarat! Räkte till ett G, kul. Men ska gör om det, samtidigt som dom som inte gjorde det idag. Tänker då klara mig upp till MVG. Hehehehehehehhe, det ska gå..

Men nu måste jag skynda mig ut i stallet och fixa ihop alla gallianos grejer, eller det grejer som han kan behöva den kommande veckan då han ska stå hos Angelina, där Olivia ska sköta om honom. Fast innan jag lämnar han där ikväll, så ska vi till ridhuset för det är ju nämligen hoppspec. Taggar det!
Sen ännu senare ikväll blir det att plugga till Historia provet som äger rum imorgon(..) och säkert även packa en hel del:) TJAAO!


GULL POAAAN♥


dataförbud?

Jag orkar som inte diskutera/samtala med mina föräldrar längre, dom är så ofantligt tröga, jobbiga och lite allmänt elaka. Har fått något slags dataförbud, men dom är båda två på jobbet nu så passar då på att utnyttja tillfället att bryta förbudet och då blogga.
Men seriöst jag känner ingen pepp på att vara hemma, jag längtar verkligen tills det blir att flytta till burträsk! Fast då är återigen mina föräldrar knäppa och tänker då att jag ska ha typ uppsikt så att jag äter alla mål om dagen osvosv. Sen ska dom också ha någon "invägning" varje månad(?!?!) ,så att dom ser att jag går upp i vikt, annars måste jag flytta hem igen(aldrig i livet). Men sen är det ju också så att jag typ aldrig går upp i vikt, fast än att jag äter?
FRÅGAN ÄR; HUR TÄNKER DOM?.............................................................


Men nu ska jag gå ut och rida för att sedan spendera kvällen med en massa läxböcker(y)
Någon som har lust att komma och plugga åt/med mig? Skulle bli mycket tacksam.


HA EN BRA DAG!


Run, Forrest, Run!

Hejsan everybody. Har just kommit ut fån en ovanligt intensiv löprunda. Är väldigt stolt över mig själv och har dessutom bestämt mig för att bara dricka vatten till på fredag.
Menmen, tina kom igår kväll och vi for ut och sprang. sen såg vi en film, den var typ som epic movie men med dansfilmer. den hade ganska mycket dålig humor menmen.
idag for jag, tina och robin till boliden och skulle köpa glass men det blev typ godis istället ;) sedan råkade robin låsa in sin moppenyckel i sitsen så efter typ en och en halv timme kom tinas pappa och robins pappa. de fick till slut upp den och vi for hem. men då hade vi typ varit borta i tre timmar. sen for tina hem och jag har typ chillat sen dess ;)
men nu ska jag sova eller nåt, hejdå!

btw, matilda, designen blev jättefiin! =D

/evve

Bara 4 dagar kvar...!

Måndag & Ledig= LOVELY

Skrev inget igår, men jag kan väl berätta lite kort om dagen ifråga.
Jag steg upp vid halv 11-11 någon gång då lilla Angelina pluttis ringde. Vi hade tänkt hitta på något innan ridningen, men det blev inget av då det blev så lite tid, så vi tänker istället ta det någon annan helg:)
Min häst fick en vilodag igår eftersom han fick gå två jobbiga klasser i det där dåliga underlaget. Så jag fick då rida Lady(ridskolehäst) i dressyrspec. Hon skötte sig riktigt fint, hade betydligt större framåtbjudning igår än sist, vilket glädje mig massor! Ni vet muskler och jag passar som inte ihop? Hehehehh..
När jag sedan kom hem från ridhuset, så fick jag för mig att städa lite i mitt rum. Men det hela resulterade i att hela huset blev så gott som dammfritt(!!) Typ jag är duktig.
Sen direkt efter det blev det duschen för att Anton skulle komma lite senare:) Vi gjorde som vanligt inte mycket alls, film,tv,osv.

Idag gjorde vi inte heller mycket, bara tagit det lungt. Fast han for typ hem för ett tag sen, så nu funderar jag på att ta tag i läx/prov läsningen. Känner ingen som helst pepp.. Ska nog se om Matilda vill hjälpa mig?:D:D:D Funderar sen också på att fara ut och jogga en sväng med lill ponnyn i släptåg, vi får se om tiden räcker till, annars blir det nog bara en lugn ridtur ut i skogen.


VEt att du gillare!
PUSS

SRK

Tävlingen idag, gick riktigt bra! Min häst skötte sig fint och hoppade som oftast, allt:P
I första klassen, alltså LD'n vann vi och i LC'n kom vi två(!!) resulterade alltså i rosetter idag, trots det äckligt dåliga underlaget..
Men det var absolut inte bara jag som KDRF'are som tog hem rosett, utan massa andra. SÅ GRATTIS TILL ALLA DOM!

heh, nu orkar jag inte skriva mer. Lägger istället in några bilder, som bla Tove & Julia tagit. Tack för bilderna!:)


 
  
  

Aja, nu ska jag fortsätta se filmen som går på 4an.
GODKVÄLL!


Valborgs

Tjabba.
Ska berätta om vad som hände igår. Efter skolan så for vi alla till lollan och bakade. Vi gjorde en kladdkaka och en hallon- och blåbärspaj. Sen så for jsg hem och duschade. Sen for jag tillbaka till lollan och vi åt upp kladdkakan. Sen så var vi nere på efs och fixade lite lekar osv.  vi och grillade i mulle och tog massa roliga foton. Det blev en massa skratt och ja, det var kul. Vid elva for vi tillbaka till lollan och vi skulle sova i deras tv-rum på övervåningen och det var redan bäddat och klart = skönt. ;) 
Vi tog upp pajen och lite glass + allt vårat chips och godis som vi hade köpt efter skolan. Sen så åt vi det medan vi såg "New Moon" och den var bra. Men vi somnade typ allteftersom natten gick och emma somnade först. Sen så sov jag ett tag men vaknade när filmen slutade. Sen så somnade vi alla, det var vid två ungefär.
Imorse vaknade vi ganska tidigt, vid nio-tio. Sen såg vi "I taket lyser stjärnorna", och elin for till stan. Vi övriga tre såg "High School Musical - Senior Year", och sen gjorde vi lunch. Vi åt våfflor och sen så stack jag hem. När jag kom hem så såg jag "Sky High", en jättebra film och typ superhjältebarn eller nåt.
Mamma, pappa och lukas for nyss till froms, men jag, elin och anton valde att stanna hemma. Just nu sitter jag och elin och ser på "Toy Story".
Annars är det väl inget nytt.. ikväll händer nog ingenting ;) Hejdå!

/evve


RSS 2.0