All you need is love

Var nu en vecka sen jag uppdaterade, men har varken haft tiden eller orken. Men nu blir det iallafall mer uppdatering, LOOOOOOOOVVVV!
Idag så hade vi skola, sen gick jag in till stan och letade efter den perfekta vinterjackan i ca två timmar, utan resultat. Sen så mötte jag Vickis, Matilda och Thea. Jag och Vickis gick på stan ett tag, tills vi åkte med hennes mamma till Solbacken där vi köpte, ja mest godis. Köpte lite mer än ett kilo på ica maxi, men det var så billigt så jag kunde inte stå emot. Sedan så var resten av familjen på thaikväll i Boliden när jag kom hem. När de kom hem så höll jag i ett improviserat polisförhör iklädd kavaj (fråga inte).
Imorrn kanske det blir nåt Halloween-aktigt men jag vet inte.
Menmen, skriver nog imorgon kanske, bye!

Tillägg om IDOL:
Alla förutom Daniel och Geir var bra idag. Men tack vare alla fjortisar så åker inte Daniel ut :(
Bäst var: Olle, Andreas, Jay(vem trodde att han hade en mjuk röst?), Elin och Linnea.
Allra bäst var nog Andreas faktiskt.  


I'm so happy

Just klar med franskaprovet och en del av dagens jobbiga stunder är nu över. Engelska om en timme, ser inte fram emot det. Ska läsa upp en text som jag inte har orkat öva på med inlevelse, hur ska detta gå...?! Menmen, franskan gick nog bra tror jag, vilket bara bevisar att det i själva verket gick asdåligt :S
Skrev inget igår eller i förrgår, men i förrgår så for jag ju som sagt till mormor. Sov där och fick alltså en sovmorgon igår morse, vilket var väldigt chill. Sov en och en halv timme längre än jag gör hemma. Sedan fick jag skjuts till skolan. Ja, det är synd att det inte är så jämt. 
Igår efter skolan så hann jag inte skriva på grund av ett läxberg lika stort som Mount Everest, inget skämt. Det var mindre kul, men jag tog mig genom det till slut. Var trots allt hyfsat pigg imorse, en mycket sällsynt händelse.


For some reason, winning feels so much better than loosing

Dagen hittills har väl varit hyfsad, har inte hänt så mycket. Igår så fick vi sluta tjugo i 12!!! :D Happyface. Eller min halva av klassen fick sluta då. Orsaken var : Ingen mediaproduktion. Och då lät våran mattelärare oss ha matte istället och då slutade vi tidigare. Sen åt jag lunch på skolan innan jag for in till stan. Shoppade ett linne och lite annat innan jag for med 2-bussen till Kusmark där pappa hämtade mig. På kvällen så gjorde jag lite franska men chillade mest bara.
Idag så vet jag inte riktigt hur det blir efter skolan, ska nog fara på stan ett tag och sen till mormor. Ska nog sova över hos henne. Imorgon händer ingenting speciellt, bara skola...
Menmen, hejdå!
Avslutar med en rolig sak som jag hittade på Johannas blogg. :)

I'm the kind of person who laughs at a joke 3 times.
The first time when you tell it.
The second time when you explain it.
And the third time, five minutes later, when I actually get it


Sweet Sixteen

Idag så fyller Matilda år, så jag säger: GRATTIS!!!:D:D




The war doesn't change just the fighters, no it's changes everyone's life

Har haft en toppendag på stan efter skolan med bästa Matilda. Det var jätteroligt att träffas och det blev mycket skratt. Men först så gick jag in till stan och mötte upp med Matilda. Vi kollade lite på skor och sen så gick vi runt lite. Köpte ett halsband var och örhängen, jättefina allihop! Sen så gick vi till hennes lägenhet, tror att jag hittar dit nu. Men det var jättefint där, jätteljust och luftigt. Vi lyssnade på musik och pratade, fick se på allt osv. Sen så for vi in till stan igen och tvärsprang in på ica innan vi skyndade oss till bussen.
Kom hem vid fem, då åt vi först och nu sitter jag då här. Ska väl se idol ikväll, och kanske se nån film. Men nu väntar franska och musik.
Men, tack för en jättekul dag Matilda!<3 (ska smsa dig vid 12-slaget)



But I'm doing it

Asså näe, inlägget jag just skrev försvann. Blir bara så förbannad och less på min dator när det händer.

Iallafall, jag gick med Evelina på stan efter skolan tills hon for hem. Då kom Emma och vi var på stan efter skolan och det var kul. Vi shoppade lite, Emma lämnade in sin mobil och fixade en praoplats. Sen så åt vi på Max, pommes och lyxshake. Efter det så for jag hem, Emma skulle med en buss lite senare än jag.
Väl hemma så gjorde jag inte så mycket, och nu sitter jag här. Ska nog se en film nu.

Älsklingslåten:



What should I do now???

Rast nu, sedan fortsätter vi att ha MPR till 12.10. Det är inte roligt att ha en sån lång lektion, vi har haft den sen 10.00... Men sen blir det lunch, matte och stan med Emma. :) Blir nog jättekul, sen ska jag ta bussen hem ikväll och typ plugga inför matteprovet imorgon. Matte är inte min starka sida, hoppas på godkänt. Menmen, nu ska jag hitta nåt annat att dryga med. Hehe, jag förstår faktiskt att det inte är så kul att läsa såna här oseriösa inlägg, förlåt. Men jag måste ju ha nåt att göra. Thihi, hejdå!

Whenever you go, I will follow

Har datakunskap och tänkte lägga in en fin bild här. Hittade den på Vickis klass' blogg typ. :) Enjoy!




I'm gonna start a revolution from my bed

Hejsan, har inte uppdaterat på ett tag nu. Men det är för att jag inte har varit på internet på ett tag. Och alltså, det är att rekommendera. Hålla sig borta från internet = terapi för själen, inget skämt!
Men kom nyss hem från stan, har varit med mamma, pappa och elin på en musikal. Såg den svenska versionen av Grease, med Sebastian Karlsson och Marie Serneholt. Och den var så grymt bra, ångrade verkligen inte att jag slösade bort söndagskvällen med att se den. Trodde att den skulle vara hyfsat torr och dåliga låtar osv. Men den var faktiskt jätterolig och alla var som bra på att sjunga och dansa så det blev lyckat.
Annars har det inte hänt så mycket i helgen, igår var jag ute med Emma, Albin och massa andra och hade kul. Men annars har jag mest sett film och läst. Och börjat lyssna mycket på musik. Framförallt så har jag städat upp mitt rum så nu ser det ju nästan fint ut. ;)
Menmen, här kommer lite musik som jag lyssnat mycket på senaste tiden.








Those are the best memories

Har MPR(mediaproduktion) och lekte lite med några gamla bilder i Photoshop... :)









Javet, jag måste verkligen skaffa ett liv...


Fun Pics

Har mediaproduktion och lägger bara in nån bild nu, blir ordentlig uppdatering sen ikväll tror jag. Ciao!









RSS 2.0