Po-po-po-pokerface

Tänkte berätta om min morgon, i brist på annat. Först så hade jag sovmorgon för vi hade ingen mediaproduktion. Så vi skulle börja 10.40 istället för 9.25, skönt värre. Så jag steg upp etc och tog 5 över 9-bussen till stan. Det gick bra men mitt på e-fyran - typ vid boviken - så stannade bussen och dog. Busschauffören sa att kylargasen(kan ha varit nåt annat) var slut och vi skulle vänta på en ny buss som skulle köra oss till stan istället.
Så vi satt där, jag var nog den enda som inte skulle bli sen till något. Efter 25 minuter så började våran buss köra igen, utan att någon ny buss hade kommit. Vet inte hur det gick till men den funkade tydligen återigen. Så vi körde en bit och kom runt en krök, då plockade vi upp en kille. Och han måste ju ha stått där ett bra tag och väntat på bussen, och det var kallt ute. Så jag tyckte väldigt synd om han men sedan kom vi iallafall levande fram till stan där jag hoppade av och direkt bytte buss till a-torpsbussen. Kom fram lagom till min första lektion för dagen.
Nu har vi datakunskap och slutar 5 i fyra, då tar jag bussen in till stan och går på stan med Elin till kvart över 6, då vi tar bussen hem. Blir att äta på antingen dallas eller subway. Menmen, back to work now!


Hasse

Jag har just kommit hem från en föreläsning, en väldigt rolig föreläsning. En föreläsning ledd av Hans Brettschneider. Han berättade om Robinson m.m. Det var häftigt att se han, lite overkligt. Han visade videor och skojade friskt. Man kan säga en sak om den mannen: Han har väldigt bra självförtroende. Inte på ett dåligt sätt, på ett bra. :)
Förra helgen så var vi i fjällen, det var en av de roligare fjällresor jag varit på. Umgicks mest med Emma, Albin, Robin och Martin, vi delade rum. Var lite orolig över att börja åka snowboard för första gången i år men det gick bara fint. Vi åkte till ica skogsvägen två gånger. Första dagen var det väldigt kallt och blåsigt, vi åkte upp så högt som möjligt och där var det extremt kallt. Om man sträckte ut armarna så kunde man liksom glida med vinden.

På lördagskvällen så gick vi ut och gick och blev lite crazy. Emma sparkade omkull en skylt, utanför ett hotell. Sen gick vi vidare och jag blev knuffad i snön, så jag tappade min mobil. Men det märkte jag först senare. Sen så fortsatte vi gå och jag gick till ett hus där jag såg att det satt nån och knackade på. Min historia var att jag ville veta vad klockan var. Men hon vägrade öppna dörren! Jag blev lite sur och knackade igen. Ingenting! Så jag gick därifrån och sen spekulerade vi ifall hon ringt polisen eller inte. Sen kom vi på idén om att hon kanske stod innanför dörren och laddade sitt gevär för att skydda sig mot ganstergänget som drog runt på byn.
Som tur var blev ingen skjuten och vi återvända oskadda tillbaka till stugan. Sen lite senare så upptäckte jag att min mobil var borta och jag kunde inte hitta den någonstans. Så jag gick ut igen för att leta, rädd för att den blivit snodd redan. Men sedan hittade jag den på stället där jag blivit omkullknuffad. Lättad till tusen! Sen så återvände jag till stugan.
Men det var en kul resa allt som allt. På bussen underhöll vi varandra med film, historier m.m.


RSS 2.0