känner mig lite grann som trötter

Igår blev det en sen kväll, eller jag kom i säng vid 2 tiden, men skulle dock upp igen kring 8 och fara till bagarstugan för att baka, så man var väl typ lagomt peppad..buhu.
Men hur som helst idag blir det att dra till burträsk igen, jag taggar till tusen!:):):):):) Fast idag får även lill hästen följa, vilket ska bli skojjigt då Jennifer har sin häst där och Ida ska ta med sin idag. Blir nog superduper!

Men nu ska jag gå och packa lite små tjafs som också ska med idag.
Sen blir det troligtvis lika dålig uppdatering igen de närmsta 5 dagarna, så ni vet.
Om nu någon bryr sig:P TJING♥

Ännu en sådan bild, alltså utan någon som helst koppling till inlägget.

Lycklig syster tillsammans(bredvid) med Magnus Weideskog?


jag gillar skolan

Nu var första veckan avklarat och jag längtar redan tillbaks till skolan.. Hur illa är inte det?
Fast jag tror först och främst att det har att göra med allt trevligt folk och allt kul vi har efter skolan:) Men sen är ju inte själva utbildningen och skolans sätt att jobba fy skam, utan helt okej faktiskt. Fast å andra sidan så har vi ju knappt jobbat någonting.

Ikväll blir det iaf att fara till Evelina tillsammans med Tina. Tror det blir film och mycket annat kul trots omständigheterna:)

Öhm, nu orkar jag inte skriva mer då jag saknar blogglust, fantasi osv.
Skriver kanske mer ikväll, annars imorrn! PUSS

Nu till en bild som har absolut ingenting med inlägget att göra. Lill ponnin♥


Dust and shadow

Ja, då är veckan äntligen slut. Alltså jag vet inte riktigt hur det har gått. Jag har varit extermt nervös, onsdagen var inte alls kul. Faktiskt en av de sämre födelsedagar jag haft... Det började med sovmorgon, skönt. Sedan tog jag bussen till stan, men i stan så missade jag bussen till anderstorp och väntade på nästa. Jag visste inte när den skulle komma men när jag hade stått där ett bra tag så insåg jag att jag strax skulle börja. Så jag började gå mot anderstorp. Det spöregnade och var allmänt kallt. När jag väl kom fram så var jag en kvart sen och såg ut som en dränkt kattunge. Dessutom hade jag fått veta att vi skulle ha en annan lektion än egentligen. Så jag hade ingen aning om var vi skulle vara. Jag gick genom korridoren (alla treor och tvåor typ stirrade på mig) och sen så låste jag in mig på en toa och typ bröt ihop. För det första så var jag blöt, för det andra så var jag sen och för det tredje så hittade jag inte till lektionen. Så jag typ flännade ett tag (hyfsat patetiskt) och sen så gick jag utanför entrén och ringde pappa, som var hemma. Jag pratade i säkert 10 minuter och praktiskt taget tvingade han att hämta mig. Jag var bara så trött, blöt och nervös. Han gick till slut med på det och jag hämtade mina grejer, gick ut igen och satte mig vid busshållplatsen. Jag satt där och skakade av kyla. Jag lugnade så småningom ner mig och när vi väl var hemma igen så la jag mig i mitt rum och typ såg på film. Sedan sov jag ett tag. På kvällen så åt vi tårta och jag fick presenter. En väska, en bok, en biljett till Grease (musikalen), kläder och gardiner.
Igår så gick det bra att komma till skolan och dagen gick rätt fort. När den var slut så gick jag med Tina på stan, hon bjöd mig på middag på dallas. Sedan köpte vi godis och for hem till hennes lägenhet. Där såg vi tv, åt godis och pratade mycket. Sedan sov vi, faktiskt rätt så tidigt.
Imorse steg Tina upp kvart i sju, stack fem i åtta. Jag vaknade fem över åtta, stack fem över nio. Det betyder alltså att jag låste hennes lägenhet och hoppades att hennes hyresvärd inte skulle se mig. ;) Det gjorde han inte, som tur var. Sen gick jag ända till skolan, hade gott om tid. Kom dit perfekt och vi hade bara två lektioner. Dagen gick fort och jag slutade kvart i tolv. Sedan fick jag lite nyheter och sedan gick jag in med Tina till stan. Vi skildes åt och jag åt lunch med mamma. Vi köpte även ett paraply, ett sånt här litet som man rymmer i skåpet. Sedan for jag på stan med Tina igen. Vi träffade Alexander, men bara i ett par minuter. Sedan gick vi på stan ett tag och mötte Emma. Vi gick alla tre en stund innan Tina for till lägenheten. Jag och Emma gick till biblioteket, där jag lånade och lämnade igen böcker. Jag lånade "Stolthet och fördom", en bok av Jane Austen. Har sett filmen och har även sett "Förnuft och känsla", den har hon också skrivit. Har bestämt mig för att läsa hennes böcker. Menmen, sedan kom mamma och hämtade oss och vi for hem. Hon stack till Albin och jag har bara chillat sen dess.
Är väldigt snuvig och trött så blir nog en lugn kväll ikväll. Men nu ska jag nog äta middag, har inte gjort det ännu. Imorgon blir det inflyttningsfest hos Liedgrens, blir nog skoj. Byyyye!

Slänger in två skuggbilder så att det inte blir så trist att läsa detta inlägg.. :D




School's out forever (önskedrömmande)

Dagen har varit... okej. Den började väl nervöst, Tina missade bussen från stan till a-torp = LOL! Men hon åkte med sin pappa och kom dit samtidigt som vi så det ordnade sig. Sedan satt vi i aulan. Min klass var en av de sista så det var som lugnt och så. Sen så gjorde vi inte så mycket, typ pratade, fick information osv. Vi presenterade även en kompis, jag fick presentera Johanna. Sen så åt vi även lunch och vi slutade vid kvart över ett. Sedan gick jag från anderstorp in till stan med Tina. Köpte glass, sedan kom även Alexander. Sedan skulle de ta hål i öronen. Jag var med ett tag men sen så gick jag upp till lasarettet och åkte hem med mamma. Men det var en chill dag, imorgon kommer vi typ bara att en lektion. Matte... :S Men det funkar nog. På fredag så kommer jag att ha två lektioner, de börjar 10 över 10 och slutar 12. Jag tror inte att jag ska stanna kvar och äta lunch. Far nog hem direkt när jag slutar. Men det blir väldigt nice. Life is good...
Menmen, hur var eran första skoldag? :)

Home is behind, the world ahead

Jag har trotsat alla tvivel, mot all förmodan, visat vem som är bäst och överlevt helgen. Även om jag har väckts av små barns skrik och tjut så har jag klarat mig någorlunda helskinnad. De kommer att komma på onsdag nästa vecka också men det går nog bra.
Okej, ni fick mig. Jag överdriver en aning. Men de har skrikit väldigt mycket, true. Men de är gulliga också, idag har vi varit i Maranäsvältan och jag fick lyfta upp Lukas en bit. Jättejobbigt, menmen. (Ni fattar bara det där sista om ni har varit där).
Nyss så såg jag "How I Met Your Mother", en av världens bästa serier någonsin. Och man fick äntligen veta vem "mamman" är! Jag blev så lycklig, har aldrig sett det förut. Nu ser jag sagan om ringen, trean. Den är bra, men ska nog snart sova. Skola imorgon... jag är inte så nervös just nu, har som förträngt det. Men imorgon kommer jag att vara ett nervvrak, inte trevligt alls. Nu ska jag bara ta fram kläder och stuff till imorrn. Blir att ta bussen till stan, träffa Tina där och ta bussen till a-torp. Sedan upprop i aulan, kommer att vara hela ettan. Fy och... ja, ni vet. 
Sov gott, om ni kan (till alla som ska börja skolan imorgon.)

http://www.youtube.com/watch?v=WskRAEggqkQ&feature=related <--- Jättebra sång från LOTR som inte gick att bädda in. :)


Burträsk here I come

Nu har jag haft blogguppehåll i en vecka kanske? ILLA, då det troligtvis kommer fortsätta(tror inte dom har så man får internet på rummet, men kanske kan låna en skoldator någon gång och skriva ett lite ovärt inlägg) efter att jag flyttat till burträsk vilket förövrigt blir ikväll. Inkvartering klockan 18.00. Så det är väl dax att peppa och hoppas man finner massvis med trevliga människor där:)
Annars har jag väl inte så mycket att skriva om, men det gör ändå inte så mycket då jag har en hel del grejer att packa ihop innan jag drar mig mot burträsk. Jag packade massa grejer igår som t.ex; kläder, kudde, täcke, filtar osv. och trodde typ att jag packat allt som skulle kunna behövas iaf till veckan:S
Men igår kväll kom jag då framtill att jag opackat bl.a; hygienartiklar, badartiklar, gympakläder, ridkläder, smink, smycken och massa annat tjafs.. Och nu ska jag gå och packa det(medans jag kommer ihåg allt). För sen ska jag till stan och inhandla det sista innan jag drar mot burträsk:)

Shit så rörigt inlägg. Fattar ni allt/nått? Får ni plus i kanten!

Hoppas alla andra också peppar tills ikväll/måndag, då skolorna drar igång. PPUSS

En favorit i repris. arkivbild

LABAN SÖTNOS:*:*^

I've seen heaven and hell with you

Äntligen lite lugn och ro. Lukas, Julia och Ronja kom före middagen och sen dess har det varit mycket spring osv. Men nu så ser de film. De ska vara här tills på söndag. Vet inte hur det ska gå men med är mest Elin som är med de, tack och lov.
Igår så blev det en helt okej kväll. Jag for till Tina, efter ett tag så kom även Vickis. Vi drygade först en stund innan vi såg en film, "Hipp Hipp Hora". Den är hyfsat bra, och med egna kommentarer så skrattar man ibland.
Sedan så satt vi och pratade ett tag innan jag och Vickis for hem. Jag skulle egentligen cykla hem men hade så ont i huvudet (och så var det svinkallt ute) så jag fick låna en hjälm av Tina och så skjutsade Vickis hem mig. När jag kom hem så tog jag en alvedon och sen så gick jag och lade mig, somnade jättefort. Jag hade inte tänkt sova först men jag var för trött för att orkar vara vaken. (Krångligt formulerat, javet.) ;)
Men idag så har jag inte gjort så mycket, målat fotbollsplanen och sen bara chillat. Imorgon vet jag inte vad som händer. Menmen, nu ska jag nog se film med de andra. Au revoir!


Just don't give up

Dagen har varit totalt värdelös, jag har endast klippt gräs. Jag klippte fotbollsplanen men en handjagare (en gräsklippare man går med). Det tog drygt sex timmar, ta mitt liv! Typ första dagen då man inte ser en enda moln på himmelen och vad tillbringar jag dagen med? Jo, klipper gräs! Suck, jag har verkligen inget liv. Skolan börjar på måndag, finns det nåt man längtar till nu för tiden? Not really.
Igår fick jag hem min moppe, fullt fungerande. Gissa om jag blev glad! Men jag körde inget igår kväll och idag så for Elin ut på den. Hon körde inte så långt, ca. tre km och sedan så gick den sönder igen. Jag var så förbannad, kan den inte funka nån gång?! Så nu är den på lagning, igen! Jag vet inte varför allt blir som det blir just nu, life sucks.
Man måste njuta av de små sakerna - true.

Menmen, nu ser jag nån film, "Uptown Girls", har ett svagt minne av att ha sett den förut. Jag tror att den är bra. På tal om bra filmer, för ett tag sen så såg jag "Little Miss Sunshine", det var länge sen man såg en sån bra film, iallafall i genren drama. Men den är rolig också, fast såklart gripande. 

Finns nog inget mer att skriva, jag orkar inte ta upp nåt mer just nu. Hej då! 

  En bild från filmens finaste scen<3

.

bara jag vet sanningen


You walk a lonely road

Dagen började för mig, vid nio imorse. Då åt jag en snabb frukost innan jag for och målade linjerna på planen inför matchen. Sen så kom Tina, och vi gjorde inte så mycket. Vi gick med Emma till planen och såg på matchen. Det var rätt så kul men vi missade de flesta målen. En förlust för Storm men laget de mötte är typ elit så. Dagens kommentar var ändå: "Domarn', han har halsband!"
Sades av en Stormspelare. Rätt så bra sagt faktiskt.
Efter matchen så for jag hem, själv. Då var jag ensam hemma, de andra var i Mjödvattnet på cup. Sedan var det prat om att jag, Emma och Tina skulle se film, så jag tackade nej till att fara till strå. Men då skulle Tina till strå istället tror jag, typ Emma också. Men jag orkade inte fara dit så jag såg film istället, "Wild Child". Den var rätt så bra. Men nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske se någon till film. Imorgon blir nog ännu mer händelselöst än idag, men det ska tydligen vara fint väder. Får se vad som händer, men förmodligen ingenting.
Bye![baj]


Something's on my mind

Kvällen spenderades med Emma och Albin. Tanken var att vi skulle fara till strå men det blev att vara här istället. Först var vi ute och tjollrade på. Sen så gick vi in och bara pratade ett tag. Kollade på lite kort osv. Sen for de hem och sen dess har jag mest suttit vid datorn. Imorrn så ska jag först måla linjer inför herrlagets match. Sen så ska jag då även se matchen med Emma. Vi hoppas på att det finns nån i motståndarlaget som springer roligt (fråga inte). ;)
Nu ska jag nog se nån film och sen blir det sängen, matchen är ett så jag måste vara på plan ca. tio på morgon imorgon.

fredag

Har varit ett litet blogg uppehåll från min sida. Men det är bara för att jag jobbat och har varit allmänt trött och inte känt någon som helst pepp på att blogga.
Fast nu är jobbet i princip över(bara måndag kvar), så nu måste jag peppa upp livet och spendera massa tid med mina friends:)
KANSKE ÄR DAX NU PLUTTISAR?♥


ROBIN.. VI SKA HITTA PÅ MASSA BUS NU, VISST!?!?!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)


"Det är lättare att hålla käften och svårare att säga som det är"

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, dåligt av mig.

För ett par dagar sen, minns inte riktigt när, så var jag med Tina, Robin, Emma, Alexander och Albin. Vi for till byagårn i Hebbersliden och såg början av en film, "Paranormal Activity", men Emma och Albin for typ direkt. Vi andra såg lite av filmen och spolade fram till slutet. Sen bytte vi film och såg "Fighting" istället. Men jag minns knappt vad den handlade om för vi såg inte så mycket av den. Vi pratade mest osv. Sen så gick vi till Tina efter filmen, Robin for hem och vi andra var kvar och chillade. Efter en timme ungefär så for jag hem. Men det var en kul

Igår så kom Tina, vi pratade ett tag innan Robin ringde. Då bestämdes det att vi skulle "moppa" till stan. Tina for hem och hämtade pengar och kom tillbaka med Robin. Då stack vi till stan, det var jättetjock dimma typ överallt och vi tog gamla kågevägen dit. Vi for först till Tinas systers lägenhet och hade tänkt lämna mopparna där, men vi insåg att vi inte skulle hinna gå in till stan innan Hemmakväll stängde. Så vi körde in till stan och parkerade vid Hemmakväll. Sedan gick vi in dit och köpte godis. Jag och Robin köpte också varsitt ex. av "Harry Potter och Halvblodsprinsen". Bara 20 kr! :O
Sen så gick vi till Max, där vi köpte pommes frite och lyxmilkshake. Milkshaken var jättegod<3 Vi satt och flummade på ett bra tag, jag minns att jag tänkte att alla säkert trodde att vi hade druckit.
Sen så gick vi tillbaka till mopparna och for på Söder, där vi gick in på en mack. Sen så började vi fara hemåt igen. Det var då typ ännu mer dimma så man såg ingenting. Och vi hade visiren uppe och då blev man jätteblöt i ansiktet. Jag blev även genomblöt nedanför knäna och hela jackan blev blöt. Men det var som ändå kul på nåt sätt. Sen for vi hem till mig och då blev det; "Harry P är på G", som citatet (av mig) lyder.
Efter det så for Robin hem och Tina sovde över. Imorse så kom pappa in och väckte mig. Han frågade om vi ville följa med till vitbergs, "om 20 minuter". Tina sov fortfarande och jag var bara halvvaken. Så det blev inte, jag orkade inte skynda mig osv. Sen så steg vi upp vid halv ett. Vi pratade ett tag innan Tina for hem.

Sen dess har jag sett på extramaterialet till Sagan om Ringen filmerna. Det är jätteintressant faktiskt! Man lär sig jättemycket om hur de har filmat, effekter och trick. Men även om hur de har skildrat händelserna och vilka händelser som är kopierade från böckerna. Kanske låter lite trist  men är så kul att se, det är väldigt bra om man gillar Sagan Om Ringen-trilogin.
Menmen, ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. Ha det bra! :)

 Klippte gräs med denna, tills den gick sönder...

 Jag klippte detta.

Jag klippte och höll på att köra över denna larv, men hann se den och lyfte bort den. Den var ändå hyfsat stor.

Lite bilder från max:

 

My life is kinda' boring, I know

Idag har jag gjort absolut ingenting, det har ju regnat så det har som varit grått och trist. Men igår så var jag med Tina, Emma och Albin. Vi spelade kubb, såg film m.m. Det var kul, vi såg först på Ghost Rider och sen slutet av någon annan film, minns inte vad den hette. Jag kom väl hem halv ett, sen läste jag till tre innan jag somnade. Vaknade vid tio imorse och var ensam hemma, de andra var på det sista tältmötet. Så jag var ensam hemma ett tag. Annars har jag inte gjort nåt, läst och sett på film. Menmen, imorgon ska jag nog klippa gräset, så jag hoppas att det inte regnar. Nu ska jag se en film, innan livet blir för tråkigt. Hehe... Bye!


sunday,maybe rainday..CLEVER out of me.

Har nu brutit löftet,hehee ovanligt för att vara mig? svar: nej.

Dom senaste dagarna har erbjudit en hel del stuffff, faktiskt. Kan berätta lite i punktform.

FREDAG

  • Ridhuset, jobba..
  • Hem en tväris.
  • Stackrönnan med familjen, käka räckmackor(typ äckligt?).
  • Hemmistjärn, hälsa på Cela.
  • Hem igen och film.

LÖRDAG

  • Piteå med familjen, tjollra runt på nolia osv.
  • Städade hela rummet, jätte noga:O
  • Anton♥

SÖNDAG

  • Tjollra med Anton.
  • Film(såg den själv, Anton sov.. Man har en riktigt social pojkvän:O)
  • Ännu mer tjoller.
  • NU ensam och bloggar. NICE LIFE, or something? I♥ENGLISCH..

Jag kan det här med punktform:D

Nu peppar jag upp detta trist inlägg med en bild på bästaste Evelina, som jag inte sett på typ 1000000000000000000år..
TJIIIING!


I'm tangled up in you

Dagen har bestått av stan och tältmöte alltmest. For med pappa och Lukas till Vitbergs imorse, vi var där till halv fyra ungefär. Sedan for vi till biblioteket, jag lånade tre böcker. Efter det så blev det ett snabbt besök på ica maxi,där vi träffade mamma, innan vi for hem. Sedan så åt vi, och sen for vi på tältmöte. Det var rätt långt och tråkigt.. Men det var en musikgrupp där, Praise Ablaze, som faktiskt var riktigt bra. Eller själva musiken var iallafall bra. 
Vet inte vad som händer imorgon, om det är dåligt väder så kanske det blir att tapetsera mitt rum, eller ta upp skivspelaren. Annars kanske bad igen. Får se, morgonstund har guld i mun. Visserligen skitsnack, men ändå. 
Nu blire läsning och lite godis. Hare! =)
 

 Jätteskön låt som jag har tagit från So You Think You Can Dance, världens bästa dansprogram.

återigen bara en bild, duktigt amanda..


Med denna bild vill jag ha sagt att jag vill tävla precis NU NU NU NU NU!!♥

Will you stay with me

Ska väl, vanan trogen, börja med att beskriva gårdagen. Igår så steg jag upp tidigt och klippte fotbollsplanen. Vid två blev det att fara till "Åsas ö", det var väldigt kul. Vi åt en god middag, badade i havet och jag provade på att åka wakeboard, typ som en snowboard på vattnet. Det svåra var att få sig upp, men på fjärde eller femte försöket så gick det. Sen var det rätt så lätt, jag körde lite slalom och det var exakt som med en snowboard. Bilder på det kommer nog senare. På kvällen så grillade vi och vi for hem ungefär vid tolv på natten.
Idag har det varit uruselt väder och jag har väl egentligen inte gjort någonting, mest läst. Tanken var att jag skulle fiska med Tina men det blev då inget p.g.a. vädret... Men imorgon blir det nog att återigen slappa, jag ska sova länge hade jag tänkt. Sen kanske det blir film och det är dåligt väder. Det återstår att se.
Nu ska jag se en film innan jag lägger mig för dagen, natti natti! :)

 Underbar sång med en underbar sångerska (L)

``

Ska sova nu, men har ju lovat att göra ett inlägg varje dag,så..
Blir dock bara en bild idag!


Cymro, förra sommaren.

GODNATT♥


Hästinlägg

Har inte mycket att berätta om idag då dagen har varit ganska lik gårdagen bortsett från att vi fått rida idag. Blev 3 små ponnysar för min del idag, på ridhuset. Sen när jag kom hem blev det ut på en barbacka tur på min egen:)
Så min dag kan man väl säga har haft lite med hästar att göra, vilket är helt okej!


  Primmadonna              Mickey                        Virre
                             ^ Bilder tagna från KDRF.


                                           Galliano♥

Förresten på tal om hästar, ska kanske fara och tävla dressyr på ridklubben sandgärdan, den 15 augusti. Fast det är bara kanske, men kommer troligen bestämma mig innan imorgon kväll då anmälningstiden går ut:P Så vi får väl se hur det blir!
Men nu ska jag kila in i duschen, tjao♥


Måndag

Nu är första dagen på mitt andra sommarlov, för i sommar, avklarad:D
Känns helt okej ändå, fast några av tjejerna där stör mig dock otroligt mycket, för dom är så jäkulst snobbiga och inte hjälpsamma..
Men som tur är har jag Hannaaaaa och Alecsandraaaaaaaa:O:O:O Hahahahhah




Men nu ska jag fortsätta med att försöka hitta undertext till one tree hill s06e19. Någon som möjligtvis råkar har det avsnittet med svensk text?:)

I'm so happy that you are gone

Har inte hunnit uppdatera förrän nu, faktiskt. Fredagskvällen spenderades ju i Piteå, och det var jätteroligt. Vi såg Oscar Linneros, Salem Al-Fakir, Lars Winnerbäck och lite random band också. Salem Al-Fakir var jätterolig och kul att se på. Jag hade bara hört typ två av hans låtar men det var bra iallafall. Han fick som igång publiken m.m. Oscar Linneros kände jag inte till innan, han var tydligen årets nykomling eller nåt. Han var också rätt bra, inte direkt min typ av musik. Och Lars Winnerbäck var så extremt bra, det var ju för hans skull som vi for dit. Jag måste erkänna att jag sjöng med i mer än hälften av hans låtar, men det var som kul. Sen så filmade jag massa med min mobil, fast vi stod så långt fram att ljudet inte är så lyckat. Vi kom hem på natten, ca. kvart över 2. 
På lördagen så gjorde jag ingenting förrän vid klockan fem. Då fick vi middagsgäster. Sen vid åtta så for jag med Tina och Robin till Svedjan. Vi skulle tälta på Högholmen. Så vi bar ner alla grejer till stranden, de hade redan farit förbi och hämtat min båt. Den blåste vi upp och sen så paddlade vi ut till ön. Sedan så kom även Lalla, Markus, Johanna, Thea, Dennis, Joel, Frida och Jesper. Vi pratade ett tag, Joel, Jesper och Frida for iväg. Sedan så for de andra. Sen kom Joel, Frida och Jesper tillbaka. Då var det de tre och jag, Tina och Robin. De stannade ett bra tag innan de for. Sedan så satt vi kvar och pratade ett bra tag. Vi gick och lade oss vid halv fem, och vaknade halv tio imorse. 
Vi packade ihop grejerna, tog ner tältet osv. Sedan så for vi mot stranden, det tog ett bra tag att komma dit. Det var motvind och vi var trötta så. När jag kom hem så fick vi besöket som jag skrivit om tidigare. Vi har blivit en "kontaktfamilj", det innebär att tre barn kommer att bo hos oss en helg i månaden typ. Så de och deras föräldrar kom och fikade hos oss. Barnen är typ snälla, och jättegulliga. Men oj, så spralliga. De typ rörde på sig hela tiden och en av de pratade typ oavbrutet. De är 4, 5 och 8 år gamla så de är rätt små. Men det ska nog gå bra, det är mest Elin som är med de. Sen så for de hem efter ungefär två timmar.
Imorgon vet jag inte vad som hände, blir nog att chilla och kanske ta upp en gammal skivspelare från källaren. Kanske blir att tapetsera mitt rum.

 En av låtarna som Salem Al-Fakir sjöng, jag gillar den. ;)

One tree hill...

...det är vad min dag har innehållit. Typ endast!
Ska strax gå och slå på ett "nytt" avsnitt, är på säsong 6 avsnitt 13 nu, men har sett avsnittet tidigare:)

JAG ÄLSKAR ONE TREE HILL!♥



RSS 2.0