Valborgs

DISSAR:
Mobilen=trasig.
Anmäla till vännäs tävling=går inte & senaste anmälningstid utgår ikväll klockan 18.00!?!?
Blåmärken på armar/handleder=gillar gympa(Y)

HISSAR:
Äntligen helg! dessutom, 1 extra ledig dag.
Valborgs= trevliga people & massa med gott, LOVELY.
Tävling imorrn på SRK.

Nu ska jag strax, mycket strax ut till hästen och fixa han fin till imorgon. Eller först ska jag anmäla mig till den där tävligen i vännäs som äger rum den 15-16 Maj. Sen efter det blir de duschen ochsen bara trevligheter, förhoppningsvis:P

Skriver kanske mer sen. HA EN TREVLIG KVÄLL ALLIHOP!♥

~


Den här bilden representerar mitt humör just nu!
godnatt


Hola senõras et senõres! (ska plugga spanska på gymnasiet)

Hejhej, man får ju nästan dåligt samvete när de andra uppdaterar så flitigt ;) Dagen har varit rätt chill, förutom idrotten då.
oops, håller på att glömma vickis och matildas nya regel: MAX 2 SMILEYSAR PER INLÄGG!!!
hihi, sry! menmen, vi hade ganska lugna lektioner. men som sagt, idrotten var sååå jobbig. *blinksmiley* vi skulle gå eller jogga runt "hjärtfemman" och jag joggade/sprang med vickis. vi joggade en bra bit, sedan powerwalk, sedan jogga, sedan powerwalk och så fortsatte det. var helt död när vi kom tillbaka till omklädningsrummet.
men sedan fick jag en ProViva-dryck av älsklingsmatilda!<3 kändes väldigt skönt att få släcka törsten med något nyttigt, hehe *D-smiley* men det var väldigt snällt av hon, ska bjuda tillbaka någon gång!
menmen, nu ska jag skriva om något intressant! inte för att allt jag redan skrivit är intressant men nu ska jag skriva nåt som faktiskt är kul!
eller kul, och kul... en film ;) <--- totally worth it!

Filmen. Heter. "Watchmen". Den är väldigt bra, handlar om pensionerade hjältar som mördas, en efter en. Nu måste den nya generationen ta över. eller den nya samlingen hjältar består av både gamla och nya hjältar. Sedan händer det massa grejer, det blir en massa blodiga mord.
Sedan kommer det fram att det är en av hjältarna har mördat de andra. Och sen bla, bla, bla och så slutar den jättekonstigt.
Den kanske inte låter så bra, och jag minns inte riktigt allt som händer. Det var rätt längesen jag såg den.
however, nu ska jag plugga franska. vi har nån muntlig grej imorgon och jag längtar inte. menmen, hejdå!

9 dagar kvar...


 Väldigt bra film! :)

  Den vänstra är dagens räddare i nöden!

/evve

tisdag

Nu är det tisdag och skolan är över för dagen, känns ändå hyfsat okej!
Dagen har varit lite tråkig, då vi haft hål i nästan 3 h och vi gjorde typ nästan ingenting. Eller jag och Tina lärde(försökte iaf..) Evelina ett och annat inom ämnet, sexualkunskap ;D HAHAHAHAH
Fast idag har vi förresten fått våra klasströjor, dom är jätte mysiga:) Massa ++++ på dom. 
Men nu ska jag skriva lite på min fördjupning om tsunamis, som ska vara klar någon gång snart, eller typ rättare sagt den 18 maj. Men ska ju bort ännu mer snart bort och då blir det ju genast mycket sämre med tid. Så det är kanske dax att börja i tid med den här uppgiften. Vilket dock inte händer ofta att jag gör..

Sen kring 6 tiden idag så bär det iväg ut och rida, Matilda ska följa med och springa. Det blir nog nice:)
Fast nu ska jag plugggaaaaaaaaaaaaa.

Eller innan jag börjar med det, så tänker jag lägga in en bild på världens bästa Anton.
Som idag har stått ut med mig i en hel månad!


27/3 2010.
JAG ÄLSKAR DIG♥


yäyä

DETTA INLÄGG SKULLE PUBLICERATS IGÅR, VID HALV ELVA.

Kom alldeles nyss hem från Tina, vägen var ännu sämre idag än sist när jag körde hem från Evelina i lördags. Men sen när vi körde hem idag var den ännu sämre än sämst, det hade hunnit regna medans vi såg filmen. Vi körde typ 15km/h och höll ändå på att köra omkull..Inte kul!
Filmen vi såg kan ju ingen missat vad den heter men den heter iaf Tristan & Isolde. Den var riktigt sorglig! Fast trots det var den verkligen jättebra(!!), men jag måste säga att för dom som har lätt för sig att gråta inte bör se den med mascara på!
Slutet var sorgligt, men mest sorgligt av allt var nog när dom inte kunde leva tillsammans pga att Tristan vunnit Isolde till hans kung, och då blev dom tvungna att hålla sin kärlek till varandra tillbaks, då kungen och Isolde gifte sig. Om jag nu fattat rätt. Ni läsare kan ju få till lägga lite med en liten kommentar om filmen! För vi har nämligen en uppgift om den här filmen, att skriva ett kärleksbrev från Tristan eller Isoldes karaktär. Vi tjejer ska låtsars vara Tristan och killarna i klassen Isolde.

Nu ska jag sova! Godnatt♥


update

Nu blir är det väl kanske dax för en mini uppdatering.

Lördags
Var jag med Anton tills någon gång efter lunch, då han for hem. Sen tog jag det bara lugnt tills klockan var någon gång efter 6 då jag gick ut och fixade lite i stallet, och sen försökte få igång moppen då jag och Matilda skulle iväg till Evelina. Men stötte dock på lite problem då, som ni kanske läst i något av Matildas senare inlägg, men iaf så hittade jag först inte mina jäkla moppe nycklar, både "vanliga" nyckeln och reserv nyckeln var bort, helt gone.. Sen när mamma letade 30min senare hittade hon båda direkt, borde sånt få hända? Hur som helst när nycklarna hamnat på sin plats(i min hand) så startar inte moppen med el-start grejen och smart som jag är minns jag inte hur man starta den ifall den inte starta med den, PINSAMT... Sen när jag kommer in och är mega stressad för att vi redan då är efter vårat lilla tidsschema, så dumförklarar min syster mig för att jag inte visste hur man skulle få igång den när den där elgrejen inte funka(..). Men hon var iaf lite snäll då jag var stressad så hon gick då och fixade igång den, så då syndade jag mig in i duschen och fixa lite sen for vi dit. Det var riktigt kul, eller efter jag släppt all ilska för moppe problemen. Vi tog massa bilder, bjuder på några av dom i slutet av inlägget. Sen på kvällen kring 1 tiden for vi hemåt, tog dok mega lång tiden då vägen var sämst och det var svart ute, greeeat(Y)

Söndags
Hände ungefär ingenting, steg upp efter 12 tiden om jag inte minns helt fel. Tog det även lugnt då, fast då någon gång framtill klockan var ungefär vid halv 3 då jag kom på att jag var tvungen att anmäla mig för 1 maj tävlingen. Sen bar det iväg mot ridhuset. Jag tog med mig min egen häst men på ridlektionen tog jag ridskolehäst då det var så att vi skulle rida inne och jag kände verkligen inte för att rida inomhus med han, så red då efter lektionen han utomhus. Han skötte sig finfint:)
 
Sen på kvällen gjorde jag ingenting tills jag var tvungen att sätta mig med min svenska läxa.

Måndags(idag)
Blev det tidig morgon och skolan, JIPPI.. Nae, men dagen idag var rätt chill. Inga sådär jätte jobbiga lektioner:) Sen på svenskan idag så fick vi i uppgift att skriva ett brev om någon film vid namn Tristan & Isolde, som redan Evelina nämnt i hennes senaste inlägg, så jag och Matilda far väl på en stund mot norrbäck.

Nu blir det lite bilder sen i lördags!

 
 
  
  


VÄRLDENS TUFFASTE TJEJER!

Ska fara nu, ha en trevlig kväll allihopa, för det tänker jag ha! PUSS


Tristan & Isolde

hejhej =)
dagen har varit lugn, det har varit väldigt chill :) jag, vickis och tina for på ica på lunchrasten och köpte chips ;) ikväll ska vi 3 och matilda fara till tina och se "Tristan och Isolde", vi ska göra en skoluppgift i samband med den filmen ;) jag har den så vi tänkte att vi skulle se den för att bli mer insatta i historien :) så det blir nog väldigt roligt, det är så man gör skolarbete roligt =D
menmen, nu ska jag nog se "Vampire Diaries" tror jag :) bye! =)

/evelina

11 dagar kvar...

kväll med kul

hejsan, igår skrev jag ju ett kort inlägg om att de andra skulle komma. och nu kommer det lite bilder på det ;) det var en kväll med hysteriskt mycket skratt. ;D jag var även i stan igår och köpte en bikini och en tunika/klänning ;)
men vi tog lite kort när vi hoppade allihopa, men det har vickis på sin kamera för min kamera typ dog efter ett tag :( men jag tog lite kort innan det hände iallafall. vi körde även lite twister som vickis tog fula bilder på ;) jag vann, vi körde en turnering =D=D sen så pratade vi mest och vid ett (tror jag) så for de hem :)
men nu så kommer det lite bilder på kvällen iallafall ;)

/evelina

               

Ja, det var lite flum-bilder ;)

12 dagar kvar...

tjejorna

hejsan, skriver bara ett supersnabbt inlägg nu :) om ca 40-45 minuter anländer tjejerna, det blir matilda, vickis och tina =D kvällen ska tillbringas med de och en himla massa kul! hoppas jag ;)
idag eftermiddag inträffade något väldigt sorgligt...
hv71 vann hockeyn :( djurgården var sååååå nära! :O men de blev iallafall tvåa ;) (bättre än ske-å aik) så det är väl inte världens undergång ;) menmen, nu måste jag städa lite innan de kommer, och fixa mitt nyklippta hår ;) ha en bra kväll!

PS. har slut gratis sms och snart inga pengar på mobilen heller, så därför svarar jag kanske inte :/

/evve

 Så hära såg det ut igår ;)

`

YÄY nu är man 16år. Borde man känna någon skillnad typ fler rynkor eller något liknande?
Hur som helst, min födelsedag spenerades med min gulliga pojkvän och the family. Trevligt:)
Orkar dock inte skriva så mycket om det nu.

Ikväll blir det nog att vara med flickorna. Får se om det blir så att moppen få komma fram då, vi får se!
Men ska käka nu, skriver nog mer sen:)
HA DET♥

KOM IHÅG..


nåt är fel...

okej, något är fel med denna sida eller med min dator just nu! inga effekter visas så det här inlägget lär ju bli ganska värdelöst... men jag har skrivit på min blogg istället just nu. eller snart iallafall ;) så, hejdå! =) http://eviliina.blogg.se/

onsdag=avklarad

Nu är både kemiprovet och styrketestet bortgjort.
Resultatet på kemin var väl säkert inte super men får jag inte G då jäklar stryper jag läraren! Kan väl säga att läraren som vi har i kemi nu suger, hon kan seriöst mindre än oss elever. Ska det verkligen vara så?
Sen kan jag väl inte påstå att styrketestet gick så super det heller. Men jag försämrade mig bara i en grej av tre möjliga så det är väl rätt okej, det var till och med min rygg som ställde till det.. Men funderar dock på att göra om det när dom som inte gjorde det idag ska göra det. Fast vi får se hur det blir angående det.

Efter skolan idag så var jag rätt trött, så när jag kom hem hamnade jag då i soffan med en bra bok(?) sen kom mamma hem och vi åt, sen gjorde vi bort stallet och for efter det till ridhuset, hoppspecialen:) Jag fick inte ha med min egen häst idag heller.. Fast idag fick jag varken Virre eller Mickey som jag brukar då inte Galliano följer med, utan jag fick rida en liten ponny vid namn Dolittle, som var jättefin:)

Sen nu hamnade jag som vanligt framför datorn, vilket egentligen inte är okej!
Men ska nu istället gå och duscha. GODKVÄLL♥


Börjat längta efter det grön gröna gräset nu..
Men det är typ ändå SOOOOON SUMMER 2O1O, Vilket vi gillar:D:D

färgning av hår

Idag var jag på besök i burträsk,naturbruks gymnasiet, som jag skrev i mitt tidigare inlägg. Det var helt okej och jäkulst slappt. Jag gillar det! Orkar inte skriva riktigt vad vi gjorde där men om ni är intresserade av att få veta lite mer besök då min lilla ida's blogg. Men jag kan dock säga att deras mat ägde, typ mums:P
När jag kom hem efter allt detta så red jag min bus ponny, som för övrigt var jättefin!

Imorrn är det kemiprov & styrketest. Så jag ska nog strax gå och sova, fast först ska jag gå och färga mammas hår och hon ska få färga mitt. Hoppas verkligen det blir en bättre färg denna gång.

Mamma är nu arg(..), måste dra. PUSS


HUVVA för skolan.

Nu är det dax att börja skriva lite mer effektivt på bloggen igen, trots skolan tar både sin tid och all ork ur en. Men jag antar att det bara är att bita ihop och leva med det, för det är ju faktistk inte många veckor kvar nu på denna tragiskt tråkiga skola, vid namn bolidenskolan..
Hur som helst orkar jag som inte riktigt att skriva om skolan nu, för jag har just gjort klart lite inlämningar som skulle varit klara för ett bra tag sedan? Fast nu är dom iaf klara.
Men om jag ska vara ärligt så överväger jag dock att gå och plugga lite kemi nu innan det är dax att sova, för vi har äckel prov på onsdag. KÄNNER VERKLIGEN PEPPEN!!......

Imorgon blir det at följa min kära syster till burträsk redan vid gryningen eller någon gång vid 6 tiden, räknas det som gryningen måntro? Iaf så ska jag då dit imorrn, inte minst för att titta på skolan där. Funderar ju på att gå på naturbruks där, som jag säkert kan ha nämnt förut någon gång. Men iaf så blir det nog förmodligen hästinriktningen isf, eftersom hästar är ungefär det enda jag håller på med nu för tiden.

Blev visst några rader om skola/skolor ändå, och jag måste vekligen säga att jag gillar skola!♥♥♥ =FALSKT.
Nu orkar jag inte skriva mer, brist på jobbande hjärnceller. Men bjuder istället på en bild som inte kommer ha någonting alls med skolan att göra.


HA EN TREVLIG KVÄLL, GODNATT!


Johnny Depp dansar

hejsan, filmen var jättebra :) vill ni ha en utförligare beskrivning så får ni titta på min blogg :) jag ska bara lägga in en video på det roligaste i hela filmen, det är i slutet av den =)


shit..

..redan inlägg 100 på den här bloggen:O

Idag har jag inte gjort mycket alls, steg upp sent.. Men iaf när jag väl fått mig upp så gick jag ut för att ge hästarna mat. När jag kom in igen fikade jag lite, fixade in bilder från systemkameran till min dator och efter jag gjort det hamnade jag som fastklistrad framför datorn:) Fast nu funderar jag på att gå ut och rida, om jag orkar vill säga, hehee.
Men nu ska jag försöka hitta på nått, vilket jag säker inte kommer göra men tänker inte dega framför dator hela dagen!
Hitta på nått med mig idag? >SMSAAA 076-8459878.


HEJDÅ!


Alice i Underlandet

hejsan! :) ska bara skriva lite för att jag inte har nåt att göra :D
igår så var jag och lukas ensamma hemma mesta delen av dagen, vi for ut och cyklade men annars satt vi mest inne och drygade ;) på kvällen såg jag talang och det är faktiskt väldigt bra :)
idag så vet jag inte riktigt vad som händer, men vid sex så blire bio, "Alice i Underlandet", och det blir nog kul ;) sen blir det kanske att fara till tina men jag vet inte hur det blir än :P menmen, nu ska jag nog fortsätta dryga och uppdatera de andra bloggarna :) hejdå!

/evelina

rubrik brist..

Ingen blogglust nu, as usual:)
Men tänkte jag kunde bjuda på en liten bild idag, på en mycket charmig pojke vid namn Anton!

HIHIHIHIH
HA EN BRA DAG ALLIHOPA!♥


Euroasia

hejsan allihopa, skriver för att visa att jag fortfarande lever (till alla ni som tvivlat) ;D igår for jag, mamma och elin till umeå. jag skulle till läkaren :S men det gick bara fint ;) sen for vi till mitt favoritställe i umeå, världens godaste kinarestaurang! den heter Eurasia och har en helt underbar lunchbuffé! =D sen blev det massor med shopping, två tröjor, två par byxor och två par skor :) kommer bilder senare :) sen for vi hem och jag hade tänkt fara till sire men var för trött ;)
idag har jag inte gjort någonting, förutom att jag har städat mitt rum :S plockade upp grejer från golvet, dammsugat och dammtorkat, nödvändigt med joooobbigt!! ;)
menmen, nu ska jag ut och gå, har just sett biggest loser och då blev man inspirerad ;) hihi, nu kommer bilder :)


                       

ja, det var allt ;) hejdå! =)


typ rösta?

När ni ändå håller på att rösta på Matildas bild, kan ni ju gärna få göra det på min bild också:)
http://norrlandsbilden.norrmejerier.se/tavlingsbidrag/kanin

keep you much longer

Hej!
Idag händer det inte mycket alls, typ trååååka.. Eller funderar på att fara ut och rida, men sen inga planer. Fast lill plutten Matilda vill typ att jag ska följa henne och simma, fast det kändes faktiskt rätt så jobbigt:P Men vi får väl se hur det blir.
Hehe, nu orkar jag inte skriva mer. Blev ett ofantligt kort och tråkigt inlägg, kanske skriver mer sen.
Nu avsluta jag med en stor bild. PUSS


måndag

Orkade inte skriva nått inlägg igår, men tänkte jag kunde redogöra lite kort om vad jag gjorde då.
Steg upp någon gång vid 10(?) och fikade, sen dök solen upp och jag tog med mig kameran ut och fotade lite. Tänkte bjuda på lite bilder i slutet av inlägget. Men iaf sen pratade jag med Maja och for lite senare dit, där var även Maja och Johanna. Det var riktigt trevligt, vi grillade, solade, körde häst och testade på att mjölka kossor osv.:D Sen på kvällen for jag hem och gjorde ingenting tills det var dags för mig att sova.

Idag har jag inte gjort mycket alls, varit ut i stallet och fixat, sen städat lite inne vilket verkligen behövdes.. Fast nu är det iaf gjort! 
Menmen, nu efter det har jag då hunnit duscha osv. och nu hamnade jag framför datorn medans jag väntar på att Anton ska komma hit:)
Nu orkar jag inte skriva mer utan tänker istället försöka lägga in några bilder från gårdagen nu innan han kommer hit.






HA EN TREVLIG KVÄLL!


helgen :)

hejsan, ska bara kort redogöra för de tre senaste dagarna :) har inte orkat uppdatera nåt hittills :) 
i fredags så var jag på laserdome, som sagt, och det var rätt kul ;) jag blev bland de fyra bästa i slutet :P sen for vi hem och jag minns inte vad som hände på kvällen, jag såg nån skräckfilm tror jag :S haha xD
på lördag så for våran familj och massa andra familjer + matilda och oskar till bolidens badhus och badade. vi hade hyrt stället så vi var ensamma där = nice ;) sen for vi till siretorp och åt middag med samma folk förutom att matilda for hem, hon skulle städa ;) senare så for jag till vickis och vi fikade lite. :) sen kom matilda och vi fixade hår och smink typ. sen tog vi lite kort men ja, vickis ville inte bli fotad ;) sen for matilda hem och jag och vickis såg "She's the man", sen började vi se "27 dresses", men vi orkade inte se hela ;) sen somnade vi, jag tror att klockan var ungefär halv tre :D
imorse vaknade jag först klockan sex, sen klockan åtta och sist kvart i tio ;) då fick jag ett sms av anton där det stod: mamma är på väg! så då hoppade jag ur sängen och klädde på mig i racerfart ;) vickis var redan vaken så vi gick ner och åt frukost. :) men då kom mamma och hetsade mig så jag gick ut och åt mackan i bilen :) men just innan jag var framme vid bilen halkade jag omkull och mina byxor fick typ smuts över hela de :S menmen, måste ha sett ganska roligt ut ;D
sen så for hela familjen till klutmark där min kusin hade sitt kalas, ett slalom-kalas ;) det var typ kul,  jag åkte inte men det var jättefint väder :) jag solade och åt hamburgare, i fem timmar... jag borde åtminstone bli lite brun men icke! ;)
menmen, nu ska jag göra nåt annat, har just sett en film, "Saved", och den var jättebra. handlar om en kristen tjej som går i en kristen skola, har kristna vänner och en perfekt kristen pojkvän ;) men en dag får hon reda på att hennes pojkvän är gay och hon är gravid... men den är jättebra och rolig :)
hejdå! :)

/evelina

 hehe :) huvudpersonen är tjejen som är tvåa från vänster =D

AMANDA VILL HA..

TYP GE MIG DENNA SÖTNOS TILL PONNY!
 

Sto f.06 145 cm i mkh.
Mycket snäll och lättriden Lusitiano korsning med 3 Mkt bra Gångarter.
Löshoppad 110 cm med fin teknik.
Hoppar allt med fin framåt bjudning.
Fräck ponny som sticker ut ifrån mängden och som har stora möjligheter inom både dressyr och hoppning.

Snäll att sko, klippa lasta samt trafiksäker.

Pris: 22.000 kr


SOLA?

Shiiiiit, nu är det sol och moln fritt ut, kan det bli bättre?
Ska ut och sola nu, som hon på bilden nedan, v











Fast observera att de kommer finns snö runt omkring mig.. Men jag vill bli brun så skitsamma!
Skriver nog mer sen, HA EN BRA DAG SÅ LÄNGE!


2 April

Blev lite ändring efter det vad dagen erbjöd, jag gick ut med knäpp Cymro lekte lite i snön. Efter det så ringde jag Matilda och jag tog madrassen och drog till henne. Vi åkte enda ner till sjön eller snarare så paddlade vi oss fram med vara bara armar(!!) ,sen när vi väl var nere så såg vi att solen skulle uppe en längre period och vi kunde passa på att bli lite bruna. Vi spårade lite like a spårvagn och tog massvis med bilder. Långt ifrån alla bilder kommer läggas upp!
Men nu ska jag ut och rida och matilda ska följa med och fota. Sen blir det att dega lite till i solen:) PUSS♥


glad påsk!

Nu äntligen har det efterlängtade påsklovet(!!) börjat. HÄRLIGTHÄRLIG:)
Planerna för dagen är få, funderar på att försöka sola lite medans solen visar sig, sen tänker jag även få mig ut på en liten ridtur.
Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer, fast skriver nog mer sen.
HA EN BRA DAG!

Laserdome...

hejsan, lovade ju igår att jag skulle skriva ett inlägg idag så ;) idag har det varit en väldigt lugn dag, hade ont i magen imorse och for inte på skolan. men det gjorde inte elin, albin, tina, alfred och hannes m.m. heller. och varför inte? jo, bussen kom aldrig och när den väl kom så hade typ de flesta redan farit hem igen... så det var ju som klantigt!
menmen, nu sitter jag och ser på "The Island", en halvbra men väldigt konstig film som jag har sett förut. jag ser den bara medans jag väntar på att CSI ska börja så ;)
imorgon blir det att spela laserdome!! =D=D längtar... jag har bara spelat det en gång förut och det var i sexan på klassresan i göteborg ;) så det är ett tag sedan. det kommer nog att vara min familj och två andra familjer, typ :) vi ska ha hela banan för oss själva, men den är ju inte så stor :) men det blir nog väldigt roligt förhoppningsfullt. ;D
nu orkar jag inte skriva om nåt mer, främst för att jag inte kommer på nåt. men jag ska även uppdatera andra bloggar ;) hejdå!

/evelina

RSS 2.0