Blanche Neige

Computerknowledge, trevligt, trevligt. Sista lektionen, äntligen. Problemet är bara att den är 1 och en halv timme lång. Men vi ska iallafall ha fullt upp med arbete, så går nog förhoppningsvis fort. Ska skriva ett CV, creepy. Men nu så ska jag försöka jobba litegrann, kommer säkert att ge upp p.g.a. trötthet och tråkighet. SeeYa!

 Jättegammal arkivbild!

Endast 30 dagar nu

Rast, en liten stund iallafall. Veckan hittills har varit ganska lugn. Jag var sjuk i måndags, så då var jag hemma hela dagen och typ sov. Vilket var jätteskönt som ni kanske förstår. Sen igår så stannade jag på stan i en timme efter skolan med Emma, vi gick till Max och drack lyxmilkshake = yummy!
Men det var jättetrevligt att träffa henne, känns som att det var ett tag sen. Sen på kvällen så pluggade jag och såg sen tv, på tisdag är det tre bra program efter varandra på femman. "Desperate Housewifes", "Cougartown" och "The Middle". Seriöst, bästa tv-kvällen på veckan.
Idag så är det skola, matteprov efter lunch... Efter skolan så ska jag hem och sova, sen plugga lite. Längtar redan till helgen, även om jag kommer att bli tvungen att plugga hela tiden. Bara 30 dagar kvar till jul!! :) Längtar till jullovet, julafton och nyårs.
Är det bara jag eller har gymnasiet hittills gått JÄTTEFORT? Snart har vi gått en termin, halva 1:an, en sjättedel av hela gymnasiet, 16,66666%.

Rise and rise again, until lamb becomes lion

Okej, så helgen hittills har varit shysst. I fredags slutade jag skolan 10.50 och var hemma vid ett, vilket var jätteskönt. Sen så idag, så var jag först på innebandymatch, sen stan och slutligen bio. Såg "Harry Potter och Dödsrelikerna del 1". Och den var jättebra, bra specialeffekter, skådespeleri, handling. Tyckte att de hade fått med mycket från boken. Den hade även mycket humor, förvånansvärt mycket faktiskt.
Sen när jag kom hem så såg jag "Robin Hood", en ny version av den. Den var också bra, och hade lite annorlunda grejer än den klyschiga Robin Hood-storyn, vilket jag tyckte var rätt bra.
Morgondagen kommer att bjuda på en massa plugg, kommer inte att göra annat än att plugga...

  Väl värd att se!


NEED TO SLEEP

Än en gång mpr, why?! Orkar inte koncentrera mig i en timme till... Sen lunch, matte, en timmes hål och engelska.
Efter det får jag fara hem och sova! Can't wait :D
Varför är man jämt så trött på skolan? Det har typ aldrig hänt att jag har varit pigg en hel skoldag, man orkar ju inte det. Menmen, när jag kommer hem så ska jag som sagt sova och sen se film. Måste göra läxa också, men det kan man ju alltid göra sist. Som vanligt.
Men slänger bara in ett par bilder och drar sedan!

<-- Skulle kännas helt okej just nu...

Jag idag!

Just the way u r

Dagen har inte direkt gått snabbt, skolan var hyfsat dryg. Men har just gjort klart läxan till imorgon, så det är lugnt på den fronten. Även om det verkar jättedåligt så funkar det faktiskt att göra saker i sista minuten. Men nu ska jag försöka göra en läxa som ska in på torsdag, imponerande!

 

Värdelöst inlägg, men

Nu är dansen bortgjord, veckans största skräck: BORTA!:D
Och det var inte ens så hemskt som jag hade trott, var faktiskt kul då och då. Vi var fyra-fem olika klasser och alla dansade samtidigt så man gjorde inte direkt bort sig. Men jag upptäckte att jag suger på att dansa... Trampade hela tiden andra på fötterna, hamnade i otakt och var bara allmänt borta.
Nu har vi mpr och sitter typ vid internet allihopa. Men nu ska vi ha lektion, bye!

Jag kom, jag såg, jag somnade...

Blir bara en låt nu, för trött för något mer avancerat.


Here we go again

Hallu!
Har inte uppdaterat så mycket på lovet, hade bättre saker för mig helt enkelt. Som att sova och se film... Trots det så mår jag bara fint, en och en halv lektion kvar, sen två dagars lov. Ibland är livet allmänt härligt! De dagarna kommer att spenderas ensam hemma, kommer att bli jätteskönt. Men jag hade tänkt skriva mer ikväll, eller när jag kommer hem alltså. Så jag hör av mig då, ja. Hej!

The bible didn't mention us, not even once

Dagen har (som förutspått) bestått mest av Supernatural. Har även gjort lite läxor, läst och ätit satsumas. Just nu however så är det spotify som gäller. Imorgon blir det tandläkaren... den årliga tortyren/pinan/fasan m.m. Ser inte direkt fram emot det, men längtar nästan till nästa vecka då jag kommer att spendera tisdag och onsdag hemma ensam. Vi har nämligen ingen skola, men mina syskon har det (tror jag). Så det blir två härliga dagar fyllda med sömn. =)
Menmen, tänkte inte skriva så mycket, bara ge lite musiktips:
 

heeeej

Nu är det väldigt länge sen jag skrev här, känns som om man inte orkat då man skaffat en till blogg som handlar lite mer om det man håller på med om dagarna osv. Men ska väl försöka lägga lite mer tid till den här bloggen än vad jag gjorde den senaste tiden. Fast blir det lite inlägg på den här bloggen från min sida så finns jag även på viiburtrask bloggen. Men som jag sagt tidigare i inlägget, så ska jag försöka bli bättre på uppdatera här. Fast jag antar vi får se hur det blir med det, vi får hoppas på det bästa:)
Aja, nu ska jag gå och käka! PUSS

Bjuder på en gammal bild på jag och Cymro♥


Andra sidan är ni klara..?

Har inte blivit uppdatering på ett litet antal dagar nu, men har haft annat att göra. Som att njuta av lovet och sova helt enkelt. Dagen har bestått av Supernatural och hockey. När det gäller hockey så finns det ett par saker som jag funderat över.

1. Varför måste man bua på andra laget när de kommer in på isen? Ingen annan än jag som tycker synd om de? Stackarna har ju knappt nån som hejar på de och de få hejarop hörs inte över alla buanden. Småtaskigt tycker jag iaf.
2. Måste man argumentera järnet om varje litet domslut? Domarna ser ju faktiskt vad som händer bättre än publiken (oftast).
3. Varför är det så viktigt att slåss? Vill de ha uppmärksamhet eller handlar det om att underhålla publiken? T.ex. idag så började i princip alla i båda lagen att slåss, rätt ordentligt till slut, på isen. Är det bara jag som typ skulle smita till andra sidan av isen, alternativt spela död i ett sånt läge? Vill de ha spö eller vad är det frågan om?

Ja, hockey är inte så klokt... Och inte fotboll, eller handboll, eller... Sport överhuvudtaget, vad är grejen?

Är trött så kan låta lite flummigt det hära. Menmen, imorgon är en ny dag, med nya möjligheter - med andra ord: ännu en dag att sova bort/fördriva med datorn.
Au revoir!

RSS 2.0