Come out, come out, wherever you are

Har inte skrivit på extremt länge nu, helt enkelt för att jag inte orkar. Men nu tänkte jag göra ett kort inlägg om gårdagen. Jag var nämligen på min mammas kusinträff. Den hölls här i Sandfors, vilket kändes rätt skönt. Aktiviteterna började klockan tre, med brännboll på fotbollsplanen. Vårat lag förlorade, men inte med mycket. Efter det fick man antingen stanna kvar och "leka" eller fara upp på en rundtur i gruvan. Nu har ju jag visserligen jobbat där i fem veckor (med en vecka kvar), men det kunde bli kul ändå, resonerade jag. Så vi var ganska många som for dit och vi blev guidade av pappa som jobbade.
Efter det blev det grillat till middag hos Liedgrens, en mycket efterlängtad händelse av mig iallafall. Vi gick även en tipsrunda som handlade om Perssons släkt (mammas släkt). Jag gissade på i stort sett alla men kammade ändå hem 9 av 12 poäng.
Fram emot kvällen såg vi lite OS, folk började fara hem, sen började vi se filmen "Hide and seek", som är en rysare/skräckis/thriller. Så jag, mina syskon och ett par tremeningar satt med varsin kudde som vi höll om som om det gällde livet och blundade. Den var faktiskt en väldigt lyckad rysare och, som alltid när man ser en läskig film, så satt vi många gånger och gjorde narr av filmen för att inte visa hur rädda vi faktiskt var. Det roligaste ögonblicket bjöd min lillebror på, när han vid ett tillfälle skrek rakt ut. Annars satt vi allmänt och försökte lista ut hur allt hängde ihop.
Men allt som allt så var det en riktigt kul dag och vädret var på våran sida.
Nu jobbar jag en vecka till, sedan far hela familjen till Sundsvall för att lyssna på musik, bada och göra något annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0