HUVVA för skolan.

Nu är det dax att börja skriva lite mer effektivt på bloggen igen, trots skolan tar både sin tid och all ork ur en. Men jag antar att det bara är att bita ihop och leva med det, för det är ju faktistk inte många veckor kvar nu på denna tragiskt tråkiga skola, vid namn bolidenskolan..
Hur som helst orkar jag som inte riktigt att skriva om skolan nu, för jag har just gjort klart lite inlämningar som skulle varit klara för ett bra tag sedan? Fast nu är dom iaf klara.
Men om jag ska vara ärligt så överväger jag dock att gå och plugga lite kemi nu innan det är dax att sova, för vi har äckel prov på onsdag. KÄNNER VERKLIGEN PEPPEN!!......

Imorgon blir det at följa min kära syster till burträsk redan vid gryningen eller någon gång vid 6 tiden, räknas det som gryningen måntro? Iaf så ska jag då dit imorrn, inte minst för att titta på skolan där. Funderar ju på att gå på naturbruks där, som jag säkert kan ha nämnt förut någon gång. Men iaf så blir det nog förmodligen hästinriktningen isf, eftersom hästar är ungefär det enda jag håller på med nu för tiden.

Blev visst några rader om skola/skolor ändå, och jag måste vekligen säga att jag gillar skola!♥♥♥ =FALSKT.
Nu orkar jag inte skriva mer, brist på jobbande hjärnceller. Men bjuder istället på en bild som inte kommer ha någonting alls med skolan att göra.


HA EN TREVLIG KVÄLL, GODNATT!


Kommentarer
Postat av: Amanda

Sv: Tack! :)

2010-04-20 @ 11:05:45
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: kari

Så søtt bilde <3

Håper du får en flott tirsdag søte deg <3

2010-04-20 @ 12:38:33
URL: http://karirasmussen.blogg.no
Postat av: Josefin

Hej! Jag misstänker att Du som många andra tycker om att vara hälsosam men ändå vill äta gott? Du borde verkligen titta in på min receptblogg. Jag tror den skulle passa dig otroligt bra!



Många goda, hälsosamma och lättlagade recept!



Välkommen :)

Vägen fram och vägen till

Josefin

2010-04-20 @ 12:39:11
URL: http://vagenfram.webblogg.se/
Postat av: PHOTOS BY NATALIA.

Ha en superbra dag! :)

2010-04-20 @ 15:09:23
URL: http://nataliasoder.blogg.se/
Postat av: is

ihihihihih=]<3

2010-04-20 @ 20:38:05
URL: http://ephjariais.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0